GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή επίθεση Καμμένου στον Φίλη!

Νέος κυβερνητικός πονοκέφαλος προκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την επίθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στον υπο...

Νέος κυβερνητικός πονοκέφαλος προκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την επίθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει τον κ. Φίλη «ανιστόρητο». Ο κ. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στην περιοχή Κέλλη, για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως «η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Θα υπάρχουμε κι εμείς οι οποίοι θα αντιστεκόμαστε».
«Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε».

1 σχόλιο

  1. ΕΡΠΗΝ εσύ μαλάκα ΕΡΠΗΝ ο Γεωργιαδης μπορεί να είναι ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ....αντε γαμήσου ΚΕΡΑΤΆ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση