GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις καταγγελίες Πανούση

Να πάρει θέση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για όσα καταγγέλλει σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούση ζητά με ανακοίνωσή ...

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις καταγγελίες Πανούση
Να πάρει θέση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για όσα καταγγέλλει σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούση ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «σοβαρές σκιές».
«Τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, και προσθέτει: «Ο Πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού».
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει πως πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή του, και μάλιστα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο στοιχεία για αυτούς που τον απειλούν, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί πως γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο “μίζες”, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση