GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ: Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ αποφάσισε την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών,  λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που παρ...

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ αποφάσισε την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών,  λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν από το πρωί, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκινήσει μέχρι τις 10 το πρωί η εκλογική διαδικασία.
Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΦΕ αναφέρει: "Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται".
Μετά το εκλογικό φιάσκο, οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι Απ. Τζιτζικώστας και Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησαν την άμεση παραίτηση του Β. Μεϊμαράκη, για την προστασία του κύρους της παράταξης.
Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζήτησε να αναβληθούν οι εκλογές καθώς οι συνθήκες δεν εγγυώνται το αδιάβλητο της διαδικασίας και προειδοποίησε ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Από το Περιστέρι και ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί η διαδικασία ενώ τόνισε ότι για την σημερινή αποτυχία "υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο".
Υπεύθυνος για το "φιάσκο" θεωρείται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα από τους στενούς συνεργάτες του.
Mάλιστα, με ανάρτηση του στο Twitter, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε την άμεση παραίτηση Παπαμιμίκου και τη διεξαγωγή συνεδρίου.
Την άμεση παραίτηση της ΚΕΦΕ ζητά και ο Γιακουμάτος, ενώ σύγκληση οργάνων και Συνέδριο ζητά από τον Β. Μεϊμαράκη, ο Ευάγελλος Αντώναρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση