GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ο Αντώναρος!

Evangelos Antonaros Αγαπητες φίλες και φίλοι, απο σήμερα αναστέλλω την ενεργό συμμετοχή μου στο facebook οπως την ξέρατε οι περισσότερο...

Evangelos Antonaros
Αγαπητες φίλες και φίλοι,
απο σήμερα αναστέλλω την ενεργό συμμετοχή μου στο facebook οπως την ξέρατε οι περισσότεροι από σας μέχρι τώρα. Δεν ξέρω κι ούτε θέλω να δεσμευθώ πόσο θα διαρκέσει αυτή η αναστολή. Πάντως ουτε καταχωρίσεις θα κάνω, ουτε σχόλια, ουτε συζητήσεις. Κι ας είναι, για την ώρα, ανοικτό το προφίλ μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι είχατε την καλωσύνη να με παρακολουθείτε, να με διαβάζετε, να με σχολιάζετε, να κάνετε share αν σας άρεσε κάτι, να συνομιλείτε μαζί μου. Η παρουσία κι η συμμετοχή του καθενός απο σας ηταν κι είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα.
Όσοι θέλετε να επικοινωνείτε μαζί μου, μπορείτε να το κάνετε είτε τηλεφωνικά, ειτε με sms, είτε με email στο evang.antonaros@gmail.com. Και θα προσπαθήσω να απαντώ σε όσα μηνύματα μου επιτρέπει ο χρόνος.
Καλή συνέχεια!

1 σχόλιο

  1. Αντε γαμησου ρε. Στα @@ μας καραφλα γλοιωδη διαπλεκουμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση