GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπιορκ μαζεύει υπογραφές για την...περιβαλλοντική προστασία της Ισλανδίας

Η Μπιορκ δεν παραμένει και τόσο ήρεμη όταν αναφέρεται στην περιβαλλοντική καταστροφή της Ισλανδίας. Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που πα...

 Η Μπιορκ μαζεύει υπογραφές για την...περιβαλλοντική προστασία της Ισλανδίας
Η Μπιορκ δεν παραμένει και τόσο ήρεμη όταν αναφέρεται στην περιβαλλοντική καταστροφή της Ισλανδίας. Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ στην Ισλανδία η τραγουδίστρια έδειξε ένα βίντεο καλώντας τους ανθρώπους να βοηθήσουν ώστε να σωθεί η πατρίδα της.
Στο βίντεο η Μπιορκ, φορώντας μία κεντημένη γκόθικ μάσκα, διαμαρτύρεται για την περιβαλλοντική υποβάθμιση που θα προκληθεί στο νησί σε περίπτωση που υλοποιηθούν, όπως λέει, τα σχέδια της κυβέρνησης για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
 «Η Ισλανδία έχει τώρα τη μεγαλύτερη άγρια φύση στην Ευρώπη. Αυτό όμως θα τελειώσει, γιατί η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει να κατασκευάσει μία γραμμή υψηλής ηλεκτρικής τάσης, μαζί με 50 φράγματα και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας τον επόμενο χρόνο», επισημαίνει στο βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια που είχε «ανοίξει» με τη μαγική της φωνή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ζητώντας το φυσικό περιβάλλον της χώρας να μετατραπεί σε ένα εθνικό πάρκο.
Η ποπ σταρ ζητάει από τον κόσμο να υπογράψει στον παρακάτω σύνδεσμο http://heartoficeland.orgέτσι ώστε να αποτραπούν τα κυβερνητικά σχέδια και να διασωθεί το περιβάλλον της Ισλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση