GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μυαλό τους μόνο το ντέρμπι

Συγκεντρωμένο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μάρκο Σίλβα τον Ολυμπιακό.  Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερωθεί για όλα όσα συνέ...

Στο μυαλό τους μόνο το ντέρμπι

Συγκεντρωμένο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μάρκο Σίλβα τον Ολυμπιακό. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερωθεί για όλα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, επικυρώνοντας στο πρώτο την προσοχή των ποδοσφαιριστών του. 

Στο περσινό παιχνίδι της Λεωφόρου οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν στο μυαλό τους και τον αγώνα με την Ντνίπρο, ενώ οι «πράσινοι» ανυπομονούσαν για αυτό τον αγώνα. 

Για αυτό το λόγο ο 37χρονος προπονητής έχει περάσει το μήνυμα πριν από το διήμερο ρεπό πως «για εμάς τώρα δεν υπάρχει το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο. Υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός». 

Εν όψει του επικείμενου ντέρμπι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς και να επιστρέψει στη διάθεση του Σίλβα. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση