GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω στην "Μουρμούρα"

O Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" με παρουσιάστρια τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ...

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω στην
O Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" με παρουσιάστρια τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για την νέα του συμμετοχή στην «Μουρμούρα».
«Δεν θα κάνω αντικατάσταση ακριβώς, απλά επειδή τα παιδιά θα φύγουν θα πρέπει να υπάρξει ένα τρίτο ζευγάρι. Θα είμαι εγώ, το 50% του ζευγαριού. Ακόμα δεν ξέρω το ταίρι μου. Με το που τελειώνουν τα παιδιά, μετά μπαίνουμε εμείς. Εγώ νόμιζα ότι θα βρισκόμασταν, ότι θα συνυπάρξουν τέσσερα ζευγάρια, αλλά όχι. Με το που φεύγει ένα ζευγάρι, μπαίνει το άλλο».
Ωστόσο, στο tvζάπινγκ είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιατί είχα κάποιες σκηνές μόνο για τα δοκιμαστικά. Ουσιαστικά κάνω έναν ανθοπώλη αλλά το χώρο εργασίας δεν τον βλέπουμε»
Δείτε το απόσπασμα στα 22:50 λεπτά και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση