GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΩ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Τι συμβαίνει στην Ελληνική Κοινότητα Αδελαΐδας‏;

Ταραχή προκάλεσε στους κόλπους της σχισματικής Ελληνικής Κοινότητας Αδελαϊδας το αρθρο της μεγαλύτερης Ελληνόφωνης εφημερίδας της Αυστραλ...

Ταραχή προκάλεσε στους κόλπους της σχισματικής Ελληνικής Κοινότητας Αδελαϊδας το αρθρο της μεγαλύτερης Ελληνόφωνης εφημερίδας της Αυστραλίας "Νέος Κόσμος" σχετικά με τον αυτοαποκαλούμενο "Αρχιεπιίσκοπο" τους που ακούει στο όνομα Χρυσόστομος Χατζηγεωργίου κατακόσμον Νικόλαο-Φανούριο Χατζηγεωργίου.
Ο κύριος Χατζηγεωργίου εργάζετε στην Ελληνική Κοινότητα τα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά δεν πρόκειται για κανονικό Επίσκοπο διότι η ιδιότητα του δεν αναγνωρίζετε από καμία Εκκλησιαστική αρχή στο κόσμο. Ο κύριος Χατζηγεωργίου σύμφωνα με το άρθρο της Εφημερίδας Νέος Κόσμος σελίδα 7 κατηγορείτε για ανυποταξία από τον Ελληνικό Στρατό και παρότι κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στις 11 Νοεμβρίου δεν παρουσιάσθηκε κάτι το οποίο θα έχει πολύ σοβαρές νομικές επιπτώσεις για τον ίδιο ως Έλληνα υπήκοο.
Επίσης να ανφερουμε ότι η Ελληνική Κοινοτητα Αδελαίδος δεν ανήκει κάτω από καμία επίσημη Εκκλησιαστική αρχή και δεν τυγχάνει αναγνωρίσεως από την επίσημη Εκκλησία.
Κώστας Ζαχαρίου
Νότια Αυστραλία


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση