GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάλασε το ντεμπούτο του Δέλλα ο Παναθηναϊκός

Με νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον π...

Χάλασε το ντεμπούτο του Δέλλα ο Παναθηναϊκός
Με νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο (κι ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Αντρέα Στραματσιόνι). Οι “πράσινοι” πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Ατρομήτου, στον πάγκο του οποίου καθόταν για πρώτη φορά ο Τραϊανός Δέλλας.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν: Ο μεν Παναθηναϊκός με το τετ α τετ του Αμπέντ στο 42' που απέκρουσε σωτήρια ο Γκορμπούνοφ, ο δε Ατρόμητος με το σουτ του Ναπολεόνι που απομάκρυνε με υπερένταση ο Στιλ στο 44'.

Οι Περιστεριώτες ήταν τελικά αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52', όταν μετά από λάθος του Αμπέντ η μπάλα έφτασε στον Ναπολεόνι, ο οποίος με ωραία ενέργεια νίκησε τον Στιλ για το 1-0.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 58', όμως το σουτ του Ναπολεόνι σταμάτησε στο δοκάρι του Βρετανού γκολκίπερ.

Οι “πράσινοι” αντέδρασαν αρχικά με το σουτ του Καρέλη στο 61' που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Γκορμπούνοφ, και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 72', με τον Καρέλη να πλασάρει τον Λευκορώσο γκολκίπερ μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπεργκ.

Όμως το “Τριφύλλι” δεν έμεινε εκεί, και στο 84' ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Καρέλη αυτή τη φορά να στρώνει για τον Μπεργκ και τον Σουηδό στράικερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 22 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό (που αγωνίζεται την Κυριακή) στους πέντε βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στη 13η θέση της βαθμολογίας, με 9 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση