GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι στην Τουρκία

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν Βέλγο μαροκινής καταγωγής με την υποψία ότι έψαξε και καθόρισε τις τοποθεσίες εναντίον των οποίων το...

Συνελήφθη ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι στην Τουρκία
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν Βέλγο μαροκινής καταγωγής με την υποψία ότι έψαξε και καθόρισε τις τοποθεσίες εναντίον των οποίων το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε τις επιθέσεις της προηγούμενης Παρασκευής στο Παρίσι, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Dogan.
Ο Άχμετ Νταχμάνι, 26 ετών, συνελήφθη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην παραλιακή πόλη της Αττάλειας, σύμφωνα με το Dogan, το οποίο δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι πηγές του.
Τούρκοι αξιωματούχοι προς το παρόν δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο.
Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο, ακόμη δύο άνδρες, και οι δύο Σύροι πολίτες, συνελήφθησαν σε έναν κοντινό αυτοκινητόδρομο με την υποψία ότι είχαν σταλεί από το Ισλαμικό Κράτος για να διασφαλίσουν την ασφαλή διέλευση του Νταχμάνι μέσω των συροτουρκικών συνόρων.
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πρόσεξε για πρώτη φορά τον Νταχμάνι όταν έφτασε αεροπορικώς στην Αττάλεια και τον εντόπισε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση