GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σημερινή παρωδία στη ΝΔ‏ και το μέλλον της χώρας...

Η διεξαγωγή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου τείνει να χαρακτηριστεί κωμικοτραγική. Μια...

Η διεξαγωγή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου τείνει να χαρακτηριστεί κωμικοτραγική.
Μια μακρά προεκλογική περίοδος των υποψηφίων με τη διαρκή παρουσία τους στα ΜΜΕ όταν η περιρρέουσα πολιτική πραγματικότητα ήταν σε αναταραχή..( επιμέρους συμφωνίες και συνομιλίες με του δανειστές, ψηφοφορία επώδυνων μέτρων, μεταναστευτικό σε κοινωνικοπολιτικό εκτροχιασμό με κορύφωση το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι).
Οι ευπροσήγοροι λοιπόν ψηφοφόροι και ιδεαλιστές του κόμματος ήταν τα «ευήκοα ώτα» και θετικοί ως προς τη διοργάνωση αυτής της δημοκρατικής ,αναμφίβολα, διαδικασίας. Η εξέλιξη και η εικόνα που διαμορφώθηκε μάλλον θύμιζε την τάξη νηπιαγωγείου. Διαπληκτισμοί σε τηλεοπτικούς σταθμούς , ανταλλασσόμενες δηκτικές δηλώσεις ανθυποψηφίων , παρασκηνιακές κινητοποιήσεις οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο παρασκήνιο και αποτέλεσαν την πηγή παραπληροφόρησης.
Το άμεσο ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής : όταν δε μπορείς να αναλάβεις , προγραμματίσεις και να υλοποιήσεις απλές διαδικαστικές λεπτομέρειες (προκήρυξη διαγωνισμού και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης) πως θα ανταπεξέλθεις στο σχεδιασμό μιας δημόσιας πολιτικής με στρατηγικούς στόχους ,που θα ενδυναμώσουν τη χώρα τόσο στο εσωτερικό της όσο και στο διεθνές περιβάλλον;
Όταν ένα πολιτικό κόμμα σαν την Ν.Δ. είχε ως ηγέτη τον Κ. Καραμανλή, ο οποίος έδωσε ένα σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό για μια Ελλάδα που στόχευε στην ανάπτυξη ,στην οικονομική ευημερία και στην κοινωνική συνοχή των πολιτών με αξιοπρεπή παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα , καταλήγει σε αυτό το σημείο είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο παρακμής.
Το Ελληνικό Όραμα ως φορέας και εκφραστής μιας αισιόδοξης και καινοτόμας πολιτικής άποψης που στηρίζεται στην αποδοχή της εθνικής μας ταυτότητας και αξιοπρέπειας ,που κατά επανάληψη έχουν επιχειρήσει οι σύγχρονες πολιτικές δυνάμεις να υποβαθμίσουν, καλεί όλους έχουν αντιληφθεί τι συμβολίζει η σημερινή παταγώδης αποτυχία της εκλογικής διαδικασίας της Ν.Δ, να συνταχθούν με τις πολιτικές θέσεις του Ελληνικού Οράματος για την επανεκκίνηση της χώρα μας και τη δυναμική έκφραση της λαϊκής βούλησης.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση