GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις του Στραματσιόνι: "Είμαι στο σωστό μέρος"

Νέα εποχή και… τυπικά στον Παναθηναϊκό. Όπως αναμενόταν, ο Αντρέα Στραματσιόνι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλα...

Οι πρώτες δηλώσεις του Στραματσιόνι:
Νέα εποχή και… τυπικά στον Παναθηναϊκό. Όπως αναμενόταν, ο Αντρέα Στραματσιόνι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Ιταλός προπονητής έδειξε κολακευμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του, δεν θέλησε να δώσει «βαρύγδουπες» υποσχέσεις και ξεκαθάρισε πως η ταύτιση απόψεων και η κοινή πλεύση με τους ανθρώπους της ομάδας, τον έφεραν ουσιαστικά στην Ελλάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Στραματσιόνι κατά την υπογραφή συμβολαίου του:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που αναλαμβάνω τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τόσο ο πρόεδρος, όσο και οι διευθυντές του συλλόγου. Ανυπομονώ να δουλέψω για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε με την… ίδια γλώσσα εξ’ αρχής, είχαμε από την πρώτη στιγμή την ίδια φιλοσοφία, είναι μια ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε και γι’ αυτό αποδέχθηκα την πρόταση. Επαναλαμβάνω πως είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Μου αρέσει πολύ η πόλη. Είμαι απ’ τη Ρώμη που… μοιάζει με την Αθήνα. Είμαι στο σωστό μέρος για να δουλέψω και να αποδείξω σε αυτούς που με επέλεξαν πως είμαι ικανός για τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας, όχι όλα, αλλά από σήμερα θα αφοσιωθώ στη δουλειά. Θα μάθω πολλά περισσότερα. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξω πολλά, σέβομαι τη δουλειά που έκανε ο προκάτοχός μου. Ο Παναθηναϊκός με έφερε για τις ιδέες μου, για τη φιλοσοφία μου και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω, βάζοντας τα δικά μου στοιχεία στην ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση