GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία- Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι ενός συγγενούς των βομβιστών

Μια επιχείρηση της αστυνομίας που σχετίζεται με τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι είναι σε εξέλιξη απόψε το βράδυ στην ανατολική Γαλλ...

Γαλλία- Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι ενός συγγενούς των βομβιστών

Μια επιχείρηση της αστυνομίας που σχετίζεται με τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι είναι σε εξέλιξη απόψε το βράδυ στην ανατολική Γαλλία, στην κατοικία ενός συγγενούς εκ των βομβιστών αυτοκτονίας, όπως έγινε γνωστό από καλά πληροφορημένες πηγές.

Μια συνοικία με μονοκατοικίες στην κοινότητα Ρομιγί-σιρ-Σεν έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας που ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας δημοσιογράφος ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες, η επιχείρηση αφορά τον οικογενειακό περίγυρο ενός από τους δράστες της επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν, έναν Γάλλο 29 ετών γεννημένο στο Κουρκουρόν, κοντά στο Παρίσι. Ο άνδρας αυτός είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ. Αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση