GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδ. Γεωργιάδης: Σας καλώ σε Ειρηνική Επανάσταση‏

Φίλες και φίλοι, Συγκλονισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, λαμβάνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας, διότι επιθυμώ να...

Φίλες και φίλοι,

Συγκλονισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, λαμβάνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας, διότι επιθυμώ να σας καταστήσω κοινωνούς των θέσεων μου όσο και των κινήτρων μου, αναφορικά με την υποψήφιότητά μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω πως η ξεκάθαρη τοποθέτησή μου θα σας βοηθήσει να με κρίνετε επί της ουσίας και να συστρατευθείτε μαζί μου στον αγώνα για την επικράτηση των ιδεών που πρεσβεύει η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη.

Αυτό που κυρίως προσπαθώ να θέσω με την υποψηφιότητά μου στην ατζέντα των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου και αυτό που με διαφοροποιεί από τους τρεις άλλους αξίους συνυποψηφίους μου, είναι η ανάγκη να συντρίψουμε, η ανάγκη να αναμετρηθούμε, η ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Εις τι συνίσταται αυτή η ιδεολογική ηγεμονία;
Στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, περίπου έχουμε συνηθίσει ότι οι αριστεροί είναι οι καλοί και οι δεξιοί είναι οι κακοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεχόμαστε ως περίπου φυσιολογικά περιστατικά όπως το κάψιμο των πανεπιστημίων μας από τους "γνωστούς αγνώστους", την καταστροφή των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας από τους κουκουλοφόρους, να αντιμετωπίζουμε με χαλαρό τρόπο τους τρομοκράτες, να φτάνουμε σήμερα έως και να μαθαίνουμε ότι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Δημοσίας Τάξεως του κυβερνητικού κόμματος, ότι έχουν σχέση με τους τρομοκράτες και απειλούν τη ζωή του πρώην υπουργού τους. Όλα αυτά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου θα ήσαν παντελώς αδιανόητα. Στην Ελλάδα, όμως, της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς ό,τι κάνει η αριστερά είναι ανεκτό.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε ότι κάθε ιδιωτικοποίηση είναι ξεπούλημα, να θεωρούμε ότι η αξιολόγηση στο δημόσιο είναι προγκρόμ, να θεωρούμε ότι σχολεία που έχουν εξετάσεις και που χρειάζεται η βάση του 10 για να μπεις στο πανεπιστήμιο ότι καταπιέζουν τα παιδιά μας και ούτω καθεξής.

Όλες αυτές οι στρεβλώσεις, όλες αυτές οι παθογένειες, οι οποίες οδηγούν τον τόπο μας σε διαρκή παρακμή, μας κάνουν παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγήν, μας κάνουν να φαινόμαστε ως ένα κράτος και ένα έθνος περίεργων ανθρώπων με τους οποίους δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος.

Όλα αυτά εκπηγάζουν από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αυτή η ιδεολογική ηγεμονία τώρα για πρώτη φορά μπορεί να νικηθεί. Το μόνο όφελος που μπορεί να αφήσει στην πατρίδα μας ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και η άθλια πρωθυπουργία του είναι ότι εξευτέλισε την αριστερά.
Τώρα πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να αναμετρηθούμε στο επίπεδο των ιδεών με θάρρος, χωρίς να κρύβουμε την πολιτική μας ταυτότητα έτσι ώστε να επιβάλλουμε την κυριαρχία των ιδεών μας.

Μόνον όταν θα επιβάλλουμε την κυριαρχία των ιδεών μας θα έχει νόημα να πάρουμε την εξουσία, ώστε γρήγορα με αποφασιστικότητα και χωρίς δισταγμούς, να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την κάνουμε επιτέλους μία σύγχρονη ευρωπαϊκή ευημερούσα χώρα. Οι συνυποψήφιοί μου αυτή την ιδεολογική διάσταση της πολιτικής διαμάχης δυστυχώς δεν την βλέπουν ή και αν την βλέπουν δεν την θέτουν, ή και αν την θέτουν την θέτουν με φόβο, έχουν μάθει να φοβούνται την αριστερά.

Εγώ σας καλώ να έρθουμε όλοι μαζί σε μία ισχυρή ομάδα στις 22 Νοεμβρίου, να κοιτάξουμε την αριστερά στα μάτια και να την νικήσουμε. Σας υπόσχομαι ότι αν με εκλέξετε αρχηγό σας στην Νέα Δημοκρατία μία νέα πολιτική περίοδος και για την Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα θα ξημερώσει.

Οφείλω να σας πω, επικουρικά στο προηγούμενο ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η ανοιχτή δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη εάν βεβαίως και οι τέσσερις σεβαστούμε και τηρήσουμε τη διαδικασία. Σήμερα, δυστυχώς, η διαδικασία αυτή εξελίσσεται χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον με ευθύνη εκείνων που αρνούνται τον μεταξύ μας διάλογο, χρησιμοποιώντας δε το εξής εξωφρενικό επιχείρημα: ότι ο μεταξύ μας διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε απαξίωση το κόμμα.Πού ακούστηκε δημοκράτες να θεωρούν τον διάλογο αρνητικό και να θεωρούν τη σιωπή θετική.

Εσείς οι ίδιοι πρέπει να πιέσετε για να διεξαχθεί σε οποιοδήποτε φόρουμ ένας αξιοπρεπής μεταξύ μας διάλογος για να θέσουμε μεταξύ μας και μπροστά σας το όραμά μας για τη Νέα Δημοκρατία και το όραμά μας για την Ελλάδα. Σας καλώ στις 22 Νοεμβρίου να έρθετε όλοι και να ψηφίσετε, να ψηφίσετε μαζικά για την εκλογή του νέου Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Σας καλώ σε μία μικρή ειρηνική επανάσταση, μία ειρηνική επανάσταση της μεσαίας τάξης. Μία ειρηνική επανάσταση των νοικοκυραίων. Μία ειρηνική επανάσταση των ανθρώπων που καταλαβαίνουν ότι αν η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει γρήγορα, άμεσα ισχυρή και δομική αντιπολίτευση στον κύριο Αλέξη Τσίπρα ώστε να βάλει φρένο στην επέλαση των φόρων που θέλει να μας βάλει να πληρώσουμε ο Πρωθυπουργός της αριστεράς, θα δούμε τους επόμενους μήνες, εάν αυτό δεν επιτευχθεί, η χώρα μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα είναι η ώρα να ορθώσουμε ανάστημα στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουμε χρόνο αύριο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να γίνουμε ισχυροί για να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι έχει αντίπαλο. Πρέπει να γίνουμε ισχυροί γρήγορα για να ξέρει η Ευρώπη ότι έχει αξιόπιστους συνομιλητές στην Ελλάδα, πολιτικά ισχυρούς που γρήγορα θα πάρουν πάλι την διακυβέρνηση της χώρας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Σημαντικό!
Η διαδικασία εκλογής Αρχηγού είναι πολύ απλή. Ψηφίζετε σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να ψηφίσετε στην εκλογική σας Περιφέρεια. Με την ταυτότητά σας, όπου είστε εκείνη την ημέρα, όποιο εκλογικό κέντρο είναι πιο κοντά σε εσάς. Μπαίνετε, ψηφίζετε και παίρνετε τις τύχες και του κόμματος και της Ελλάδας στα χέρια σας.

Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση της μεσαίας τάξης. Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση των δεξιών ανθρώπων που δεν φοβούνται να κρύψουν την ιδεολογική τους ταυτότητα. Ελάτε μαζί μου για να κάνουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, πρώτα ξανά υπερήφανη για τις ιδέες της και στη συνέχεια ξανά υπερήφανη για το όραμά μας για την Ελλάδα. Σας περιμένω όλους στις 22 Νοεμβρίου.

Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί, κάνουμε τα λόγια πράξεις!

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Άδωνις Γεωργιάδης

3 σχόλια

  1. Ας γελάσουμε εδώ και να ρωτήσουμε τον κ. Γεωργιάδη: πότε η Δεξιά έκανε επανάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΈΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΆΜΕ...

    ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ....
    Ο Αντισημίτης υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

    Άρθρο του Σάμπυ Μιωνή*

    Και ξαφνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει ότι δεν είναι αντισημίτης. Προσέλαβε μάλιστα για σύμβουλο επικοινωνίας έναν Εβραίο, ο οποίος μάλλον ξέχασε από που προέρχεται και έβαλε τα αργύρια του Αδωνι πάνω απο την αξιοπρέπεια του και την ιστορία του λαού του. Όμως το αν είναι αντισημίτης η όχι, δεν θα το κρίνει ο Αδωνις Γεωργιάδης αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι.

    Βγήκε λοιπόν στα κανάλια ο Γεωργιάδης να μας πει ότι δεν είναι αντισημίτης και ότι η προώθηση του γνωστού "βιβλίου " του Κώστα Πλεύρη ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του. Της καριέρας του;

    Δηλαδή αν δεν υπήρχε θέμα καριέρας, δεν θα ήταν λάθος; Το θυμήθηκε τώρα που κατεβαίνει για πρόεδρος της ΝΔ;

    Και το ότι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Πλεύρη στην δίκη του δεν το μετανιώνει; Το ότι όταν ο Καρατζαφερης έλεγε ότι οι Εβραίοι δεν πήγαν στις δουλειές τους στους δίδυμους πύργους στις 9/11/2001 και αυτός σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ τον θαύμαζε χαμογελαστός, δεν το μετανιώνει;

    Το ότι έβλεπε τον αρχηγό του, τον Καρατζαφέρη, να λέει ότι " Ο Εβραίος μυρίζει αίμα " και αυτός πάλι τον θαύμαζε χαμογελαστός, δεν το μετανιώνει;

    Το ότι ειναι κολλητός του Βορίδη και του Θανάση Πλεύρη δεν το μετανιώνει; Το ότι δεν έχει ποτέ κατηγορήσει τον Κώστα Πλεύρη, δεν το μετανιώνει;
    Το ότι ειναι ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο ο Πλεύρης ευχαριστεί στο βιβλίο του, για την βοήθεια του, δεν το μετανιώνει;

    Ενημερώνω λοιπόν τον Αδωνι Γεωργιάδη ως Έλληνας Εβραίος, ως Ισραηλινός και ως ένας απο τους επικεφαλείς του Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency, ότι εμείς οι Εβραίοι είμαστε λαός με μνήμη και ρατσιστές δεν ξεπλένουμε.

    Στο ξέπλυμα που ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαρας, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε.
    Βέβαια, ο φίλος του ο Βορίδης, ο οποίος στις εκλογές του 2000 ήταν συνυποψήφιος του νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη, ίσως να του έχει μάθει ότι οι Ναζί έλεγαν ότι οι "κατώτεροι λαοί δεν έχουν μνήμη ".

    Όμως για εμάς τους Εβραίους δεν υπάρχουν κατώτεροι και ανώτεροι λαοί. Για εμάς τους Εβραίους όλοι οι λαοί και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
    Εμείς οι Εβραίοι, έχουμε μνήμη, δεν "καλοπιανόμαστε", δεν εκβιαζόμαστε και δεν εκφοβιζόμαστε.

    Τιμούμε την ιστορία μας και τους νεκρούς μας, συγχωροχάρτια σε αντισημίτες και κάθε λογής ρατσιστές δεν δίνουμε και όταν μας καταδιώκουν οι φασίστες, γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο περήφανοι.

    *Σάμπυ Μιωνής, Τέλ Αβιβ
    (Co Chairman, Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency)
    -----------------------------------------------------
    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Γεωργιαδηs ο αυνανισμοs ειναι η πιο διαδεδομενη σεξουαλικη δραστηριοτητα..Τον 19ο αιωνα τον θεωρουσαν αρρωστια σημερα ειναι θεραπεια....
    aoristies.gr/2013/11/blog-post_15.html οπαδοs του αυναν....
    anemosantistasis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4375.html το χωνι του Δ.Ν.Τ.
    ixnos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4805.html το σοι...
    papatzides.blogspot.gr/2015/10/blog-post_821.html#more παντα στο πλαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση