GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την έφηβη που εγκατέλειψε τους τζιχαντιστές - ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι μία έφηβη κοπέλα από την Αυστρία που πήγε στη Συρία για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, αγν...

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την έφηβη που εγκατέλειψε τους τζιχαντιστές - ΦΩΤΟ
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι μία έφηβη κοπέλα από την Αυστρία που πήγε στη Συρία για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, αγνοείται, μετά από την απόφασή της να εγκαταλείψει την οργάνωση.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι αυστριακές εφημερίδες η 17χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ προσπαθούσε να το φύγει από την Ράκα, την «πρωτεύουσα» των τζιχαντιστών.
«Δεν  μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για μία μεμονωμένη περίπτωση» απάντησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αυστρίας, όταν ρωτήθηκε για την τύχη της κοπέλας.
Η Σάμρα Κεσίνοβιτς ασπάστηκε το τζιχάντ και εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Τα ίχνη της ωστόσο αγνοούνται μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την οργάνωση. Η φίλη της από την άλλη επικοινώνησε με γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης και δήλωσε χαρούμενη για την απόφασή της να αποδράσει.

Η Σάμρα Κεσινοβιτς , 17χρονων, και η φίλη της Σαβίνα Σελίμοβιτς ήταν παιδιά Βόσνιων προσφύγων που κατέφυγαν στην Αυστρία, για να γλιτώσουν από τον πόλεμο στη χώρα τους. Οι οικογένειές τους δήλωσαν την εξαφάνισή τους πέρυσι, όταν εκείνες έφυγαν από τα σπίτια τους στη Βιέννη. «Μην μας ψάξετε. Θα υπηρετήσουμε τον Αλλάχ και θα πεθάνουμε για αυτόν», έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχαν επιβιβαστεί σε πτήση για την Άγκυρα και από εκεί έφτασαν κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση