GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υπονόμευσε την εθνική συνεννόηση»

«Τα αδιέξοδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν αδιέξοδα της χώρας. Την εθνική συνεννόηση αυτοί την υπονόμευσαν», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μ...

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υπονόμευσε την εθνική συνεννόηση»
«Τα αδιέξοδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν αδιέξοδα της χώρας. Την εθνική συνεννόηση αυτοί την υπονόμευσαν», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του πολιτικού κέντρου του ΠΑΣΟΚ (Κ.Ο, Πολιτικό Συμβούλιο και οι ευρωβουλευτές).
Προσέθεσε κατηγορηματικά ότι «όσοι ονειρεύονται διχαστικά για τους Έλληνες μέτωπα, είτε δήθεν «προοδευτικά» είτε δήθεν «ευρωπαϊκά », να μην υπολογίζουν σε εμάς».
Η κ. Γεννηματά τόνισε πως αν ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να κυβερνήσει  μια είναι η λύση: «Η πρόταση που η Δημοκρατική Συμπαράταξη πριν ακόμη από τις εκλογές έχει καταθέσει. Εθνικό σχέδιο, προοδευτική προγραμματική συμφωνία, αλλαγή του εκλογικού συστήματος και κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση