GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Σκόπια φτιάχνουν μεταλλικό φράκτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο στρατός της ΠΓΔΜ άρχισε σήμερα την ανέγερση μεταλλικού φράκτη στα νότια σύνορα της χώρας με την Ελλάδα στο σημείο το οποίο διασχίζουν οι ...

Τα Σκόπια φτιάχνουν μεταλλικό φράκτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Ο στρατός της ΠΓΔΜ άρχισε σήμερα την ανέγερση μεταλλικού φράκτη στα νότια σύνορα της χώρας με την Ελλάδα στο σημείο το οποίο διασχίζουν οι μετανάστες που κατευθύνονται προς τη δυτική Ευρώπη, σύμφωνα με φωτογράφο του Reuters που βρίσκεται στο σημείο αυτό.

Στρατιώτες άρχισαν να τοποθετούν μεγάλους μεταλλικούς στύλους μέσα στο έδαφος και να ξεδιπλώνουν συρματόπλεγμα, υψώνοντας φράγμα παρόμοιο με αυτό που ύψωσε η Ουγγαρία στα νότια σύνορά της με τη Σερβία και την Κροατία προκειμένου να σταματήσει το κύμα των μεταναστών.

Σύροι, Αφγανοί και Ιρακινοί περνούν ανεμπόδιστα μέσω των Βαλκανίων, οι οποίοι έφθασαν στην Ελλάδα δια θαλάσσης από την Τουρκία. Ωστόσο, η διέλευση απαγορεύεται για τους μετανάστες όλων των άλλων εθνικοτήτων, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, η οποία έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από Ιρανούς, Πακιστανούς, Μαροκινούς και άλλους.

*φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση