GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σάια ΛαΜπάφ μιλάει για τις εμπειρίες του στη φυλακή

Το «Prison Ramen» είναι ένα νέο βιβλίο που γράφτηκε από τον πρώην κατάδικο Γκουστάβο, «Γκόους», Αλβάρεζ και τον παιδικό του φίλο Κλίφτο...

Ο Σάια ΛαΜπάφ μιλάει για τις εμπειρίες του στη φυλακή

Το «Prison Ramen» είναι ένα νέο βιβλίο που γράφτηκε από τον πρώην κατάδικο Γκουστάβο, «Γκόους», Αλβάρεζ και τον παιδικό του φίλο Κλίφτον Κόλλινς Τζούνιορ, που συγκέντρωσε δοκίμια όπως τη νουβέλα Shawshank Redemption που έγινε ταινία με τον Κλάνσι Μπράουν. Ωστόσο, το δυνατό σημείο του βιβλίου είναι η περιγραφή του Σάια ΛαΜπάφ για τη δική του ιστορία και των περιγραφών για το πώς βίωσε τη φυλακή.

Στο δοκίμιό του, ο ΛαΜπάφ, περιγράφει το πώς έχει φυλακιστεί στη ζωή του πέντε φορές. Την πρώτη φορά για έξι ώρες όταν ήταν 9 χρόνων, γιατί προσπάθησε να κλέψει ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών. Τη δεύτερη φορά δύο χρόνια αργότερα όταν προσπάθησε να κλέψει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι όταν ήταν 20, κρατήθηκε για 2 μέρες για την προσπάθειά του να μαχαιρώσει τον γείτονά του, αλλά τελικά «κατάλαβα ότι το να είσαι στην φυλακή δεν έχει νόημα», επειδή είναι βλακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση