GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία με τον Τσίπρα

Το Ποτάμι αρνείται κάθε συζήτηση για συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι «το Ποτάμι ούτε ...

Το Ποτάμι: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία με τον Τσίπρα

Το Ποτάμι αρνείται κάθε συζήτηση για συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι «το Ποτάμι ούτε διαπραγματεύεται στα κρυφά ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλάει εξ ονόματός του». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που το θέλουν (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) να απαντούν θετικά σε κάποιες από τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για συνεργασία, το Ποτάμι διευκρινίζει τα εξής: «Το Ποτάμι ούτε διαπραγματεύεται στα κρυφά ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλάει εξ ονόματός του. Αυτοί που θέλουν να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις του κ. Τσίπρα δεν χρειάζεται να ζητούν άλλοθι από το Ποτάμι».

Το Ποτάμι καταλογίζει ουσιαστική έλλειψη ειλικρίνειας και αξιοπιστίας στον κ . Τσίπρα αναφέροντας τα εξής: «Τα υπεύθυνα όργανα του Ποταμιού και οι εκπρόσωποί του έχουν από την πρώτη στιγμή απαντήσει ότι η οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία αυτού που τη ζητάει. Στην περίπτωση του κ. Τσίπρα αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν».

«Το Ποτάμι θα συνεχίσει με προτάσεις και επεξεργασμένες λύσεις να βοηθά τη χώρα. Αυτά δημοσίως με διάλογο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες», τονίζεται στην ανακοίνωση”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση