GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σεισμός της Λευκάδας εξαφάνισε την παραλία των Εγκρεμνών

Την παγκοσμίου φήμης παραλία των Εγκρεμνών εξαφάνισε ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε τη Λευκάδα στις αρχές της εβδομάδας. Οι βράχοι ...

Ο σεισμός της Λευκάδας εξαφάνισε την παραλία των Εγκρεμνών

Την παγκοσμίου φήμης παραλία των Εγκρεμνών εξαφάνισε ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε τη Λευκάδα στις αρχές της εβδομάδας. Οι βράχοι από τις κατολισθήσεις έχουν καλύψει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας η οποία είναι από τις πιο γνωστές του νησιού και το καλοκαίρι κατακλύζεται από τουρίστες.

Η παραλία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω του φυσικού της κάλλους. Το CNN παρουσίασε μια λίστα με τις 100 καλύτερες παραλίες στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας τέσσερις ελληνικές παραλίες. Πρώτη από τις ελληνικές παραλίες ήταν αυτή των Εγκρεμνών, σε πολύ υψηλή θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως έγραφε στο σχετικό ρεπορτάζ του τότε το CNN, η παραλία αυτή είναι "πιο ψηλά από δημοφιλέστερα μέρα του πλανήτη γιατί όπως αναφέρει το CNN έχει εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, μπλε ηλεκτρίκ νερά, αρκετό χώρο για όλους: Αυτή η μεγάλη αμμουδιά στο νησί της Λευκάδας έχει γίνει από τις δημοφιλέστερες παραλίες στην Ελλάδα".

Η παραλία των Εγκρεμνών έγινε προσβάσιμη κατά τη δεκαετία του 1990.

Η παραλία των Εγκρεμνών σε φωτογραφία του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση