GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη για την επίθεση στον "ήρωα της γαλλικής υπερταχείας"

Η αστυνομία της Καλιφόρνιας συνέλαβε έναν άνδρα που ήταν ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τον περασμένο μήνα ο Σπένσερ Στ...

Σύλληψη για την επίθεση στον ήρωα της γαλλικής υπερταχείας
Η αστυνομία της Καλιφόρνιας συνέλαβε έναν άνδρα που ήταν ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τον περασμένο μήνα ο Σπένσερ Στόουν, ο ένας από τους τρεις Αμερικανούς στρατιώτες που είχαν αφοπλίσει έναν τρομοκράτη στην υπερταχεία Thalys στη Γαλλία.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σακραμέντο Σαμ Σόμερς ανακοίνωσε στο Twitter ότι συνελήφθη ο 28χρονος Τζέιμς Τραν για την επίθεση αυτή με μαχαίρι που δέχθηκε ο Στόουν έξω από μπαρ στη γενέτειρά του, το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας.
Ο συλληφθείς είχε σχέσεις με μια συμμορία και είχε συλληφθεί ξανά για κακούργημα, δήλωσε παράλληλα εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο ύποπτος κρατείται σε φυλακή του Σακραμέντο.
Ο Στόουν μαζί με τους φίλους του Άντονι Σάντλερ και Άλεξ Σκαρλάτος απέτρεψαν τον Αύγουστο μια τρομοκρατική επίθεση μέσα στην υπερταχεία η οποία είχε προορισμό το Παρίσι.
Τον περασμένο μήνα ο Στόουν τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ενός, όπως περιγράφηκε από την αστυνομία, "περιστατικού που σχετίζεται με τη νυχτερινή ζωή", και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν στις 15 Οκτωβρίου.
Οι αρχές είχαν ανακοινώσει τότε ότι η επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο αποκαλούμενος και "ήρωας της γαλλικής υπερταχείας" δεν συνδεόταν με το συμβάν στο τρένο, ούτε με την τρομοκρατία.
Όταν σημειώθηκε το περιστατικό με τον τρομοκράτη στη Γαλλία, ο Στόουν, ο Σάντλερ και ο Ελληνοαμερικανός Σκαρλάτος, ταξίδευαν ανά την Ευρώπη, εν μέρει για να γιορτάσουν την επιστροφή του Σκαρλάτος από αποστολή στο Αφγανιστάν.
Οι τρεις τους απέσπασαν τον διεθνή θαυμασμό για τις ενέργειές τους και τιμήθηκαν από τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση