GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μαθητές στους δρόμους! Επεισόδια με κουκουλοφόρους και ΜΑΤ στο Σύνταγμα...

Μαθητές, γυμνασίου και λυκείου, σχολείων της Αττικής πραγματοποιούν παν-αττικό συλλαλητήριο. Η κινητοποίηση, που αποφασίσθηκε μέσω διαδι...

Μαθητές, γυμνασίου και λυκείου, σχολείων της Αττικής πραγματοποιούν παν-αττικό συλλαλητήριο. Η κινητοποίηση, που αποφασίσθηκε μέσω διαδικτύου, χαρακτηρίζεται προειδοποιητική και αφορά τις ελλείψεις σε καθηγητές, βιβλία, υποδομές, υλικά κ.α. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής. Μαθητές και γονείς πορεύθηκαν προς το Σύνταγμα, μέσω της οδού Σταδίου.
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια. Περίπου 20 κουκουλοφόροι, πέταξαν πέτρες στο υποκατάστημα της Cosmote στη συμβολή των οδών Φιλελλήλων και Μητροπόλεως και σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Όθωνος. Εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα κατέβασαν άμεσα τα ρολά και δεν προκλήθηκαν υλικές φθορές.
Στη συνέχεια, οι νεαροί πέταξαν πέτρες προς την πλευρά των τροχονόμων που βρίσκονται στην είσοδο του γκαράζ της Βουλής. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν συμπλοκές μικρής έντασης μεταξύ των νεαρών κουκουλοφόρων και δύναμης των ΜΑΤ που φυλάσσει τη Βουλή.
Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε άμεσα από την ομάδα των νεαρών κουκουλοφόρων. Μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκιμάζουν τις συμπλοκές που σημειώνονται.
Κύριο σύνθημα του μαθητικού συλλαλητηρίου είναι «Τσίπρα και Φίλη ακούστε το καλά. Οι μαθητές στο δρόμο ακόμη μια φορά». Η αστυνομία παρακολουθεί το συλλαλητήριο από διακριτική απόσταση.

1 σχόλιο

  1. Tώρα που ξεσηκώνεται ο κόσμος έβγαλαν τους αναρχοαπλυτους συριζαίους για να μποϊκοτάρουν και να διαλύσουν το κόσμο.
    Γνωστό το έργο.Το έχουμε ξαναδεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση