GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών...

Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με θέματα το προσφυγικό, τη Σύνοδο ΕΕ-Του...



Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με θέματα το προσφυγικό, τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας, το Ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση.






Στη σύσκεψη μετέχουν, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Ιωάννης Πλακιωτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Δεν προσήλθε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και δεν εκλήθη ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε ότι "δεν θα ληφθούν αποφάσεις στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Είναι μια διαδικασία για το πως θα προσεγγίσουμε, από κοινού, κύριας σημασίας θέματα".

Τα κόμματα προσέρχονται με αιχμές για τη στόχευση του πρωθυπουργού, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν συναίνεση στο Ασφαλιστικό και ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να το συζητήσουν στη σύσκεψη των αρχηγών.

Ενδεικτική του κλίματος είναι η ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη στο Facebook, λίγο πριν πάει στο Προεδρικό.

"Mην τον βοηθάς, μας κορόιδεψε. Προχωράω προς το Προεδρικό Μέγαρο. Οι ίδιοι άνθρωποι που την άνοιξη μου έλεγαν «βοήθα», τώρα μου λένε «μην τον βοηθάς, μας κορόιδεψε». Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια «η καρδάρα με το γάλα» χύθηκε γρήγορα και άσκοπα. Και διαψεύστηκαν οι ελπίδες ενός λαού που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη να τις πιστέψει!"

Τις τελευταίες ώρες από το Μέγαρο Μαξίμου δίνεται η εικόνα πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει στο «μανίκι του και έναν ακόμα άσσο», προκειμένου να «εμπλέξει» ενεργά τα άλλα κόμματα στο θέμα του ασφαλιστικού.

Η δημιουργία δυο διακομματικών επιτροπών φαίνεται πως είναι μια ιδέα που συζητήθηκε εκτενώς στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η μια θα αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με το όνομα του καθηγητή Εργατολόγου Σάββα Ρομπόλη να ακούγεται ως επικρατέστερο προκειμένου να τεθεί επικεφαλής και η δεύτερη θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την συνταγματική αναθεώρηση.

Από τη στιγμή που θα προχωρήσει η ιδέα της διακομματικής επιτροπής για το ασφαλιστικό σε αυτή θα τεθούν όλες οι προτάσεις που υπάρχουν από την επιτροπή των Σοφών προκειμένου να υπάρξει ένα ενιαίο πόρισμα.

1 σχόλιο

  1. ΕΕΕ όχι και αρχηγών ...Οι αρχηγοί είναι άλλου και άλλοι που αυτοί οι τύποι στην φωτογραφία θα πουν τι τους έχουν πει να κάνουν....

    Το χτύπημα στην Γαλλία από τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και η πτώση του Ρώσικου αεροσκάφους έδειξε την γύμνια της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης...Αν μας έριχναν εμάς ένα αεροσκάφος οι ΤΟΎΡΚΟΙ θα είχαμε την δύναμη να τους βομβαρδίζαμε όλα τα μέτωπα στην Σύρια;; 499 επίθεσης ΈΚΑΝΑΝ οι Ρώσοι σε στρατηγικούς στόχους σε δυο ήμερες στους φασίστες τζιχαντιστές και τα συναιτεράκια ΤΟΥς Τουρκουμανους η Γκρίζους Λύκους που με το λαθρεμπόριο πετρελαίου ,Ναρκωτικών, εμπόριο σαρκός παίρνει χρήματα Ο ISIS και αγοράζει όπλα από τα δυτικά ΓΕΡΆΚΙΑ και κάνουν τοπικές Σφαγές..

    Η Ελλάδα ως αδύναμη χώρα ανεχόταν τα πάντα.. μας έστελναν όλους τους πρόσφυγες που μέσα σε αυτούς εισχορούσαν και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.... η Ευρώπη δε ήθελε να δει το πρόβλημα έτσι μπήκαν οι τρομοκράτες μέσα στην Ευρώπη και άρχισαν τον ανταρτοπόλεμο μέσα σε πόλις στης Ευρώπης... και η Ευρώπη τρόμαξε... Τρόμαξε από τα ίδιο το Δημιούργημα της....

    Η Ελλάδα είναι το τελευταίο χριστιανικό σύνορο της Ευρώπης ( εγώ είμαι άθεος) αλλά και το ΙΣΡΑΉΛ είναι το τελευταίο Ιουδαϊκό Κράτος με γύρω γύρω τριγυρισμένο από κελεμπίες... Νομίζετε ότι έχουν εμπιστοσύνη στο Σουλτάνος Ερντογάν (όταν έπεσαν οι στοές τον ορυχείον στην τούρκια έβριζε τους Ισραηλινούς μπροστά στης κάμερες( νόμιζε ο Σουλτάνος Ερντογάν ότι θα εκβίαζε με πονηριές όλοι την δύση με την βοήθεια τον δυτικών εμπόρων όπλων τα λεγόμενα ΓΕΡΆΚΙΑ ΕΔΏ δεν καταλαβαίνω την στάση του ΝΑΤΟ !!!!

    Ο Πούτιν ζητά την δημόσια παγκόσμια ταπείνωση του Σουλτάνου Ερντογάν ( να ζήτηση δημόσια συγνώμη) ταπεινώσει της ΕΛΙΤ της ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ...και μετά συζητά για κυρώσεις...

    ΑΡΑ για να έχεις δικό σου νόμισμα στην εποχή μας θα πρέπει να έχεις ΌΠΛΑ για να το επιβάλεις (για τους ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ αυτό ) ..Καλά θα κάνει η Ελβετία και μερικά ακόμα κρατίδια που ΠΟΥΛΆΝΕ τραπεζικές ασυλίες να της ΣΠΆΣΟΥΝ διότι η τρομοκρατία ,η κλεψιά, η φοροδιαφυγή, το μαύρο χρήμα δεν θα σταματήσει στην ΔΎΣΗ... Και αν δεν οργανωθεί τώρα δημοκρατικά η Δύση η ΚΙΝΑ θα τα σαρώσει ΌΛΑ..Αυτό το έχει καταλάβει η επίσημη Αμερική, υπάρχουν βέβαια και τα τσακάλια όπλων ΠΟΥ δεν θέλουν (το καταλάβουν) διότι τα λεφτά ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ...Όμως αν δεν δοθεί λύση με τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ η οικονομική κατάρρευση της ΔΥΣΗΣ είναι προ τον πυλών διότι θα θέλει τεράστια Κεφάλαια χρημάτων για την ασφάλεια τον χωρών τους και ο φόβος θα διαλύσει τα ΠΆΝΤΑ...Ας φροντίσουν λοιπών οι δημοκράτες της δύσης και οι θρησκευτικοί ηγέτες τους να εκ-δημοκρατισουν αυτά τα κράτη ώστε οι άνθρωποι να μένουν στον τόπο τους και να ζουν Ελεύθεροι και ειρηνικά...αν δεν το κάνουν η πείνα θα δημιουργεί κάθε ήμερα και νέους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ που θα σκοτώνουν αθώους ΚΑΙ αν αντιδράσουν και οι αθώοι;;;;

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση