GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψευδεται το "πέρασμα" του Αμπαούντ από την Ελλάδα

Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει που να υποδεικνύει ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, είχε περά...

Διαψευδεται το

Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει που να υποδεικνύει ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, είχε περάσει ποτέ από την Ελλάδα, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικός Μπερνάρ Καζνέβ δήλωσε την περασμένη Δευτέρα ότι ο Αμπαούντ, που σκοτώθηκε χθες μετά από αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο βόρειο Παρίσι, σύμφωνα με στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών μίας (όχι ευρωπαϊκής) χώρας φαίνεται να έχει περάσει από την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός απορρίπτεται από τον εν λόγω αξιωματούχο, που σημειώνει: “Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, τίποτα δεν έχει προκύψει που να δείχνει ότι αυτό το άτομο βρέθηκε στην Ελλάδα”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Γαλλία δεν έχει δώσει στην Ελλάδα καμία πληροφόρηση σχετικά με ενδεχόμενη παραμονή του Αμπαούντ στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση