GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιπποδρομίες...

Μετά την πλήρωση των αιρέσεων που προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ της εταιρείας Ιπποδρομίες ΑΕ και του ΤΑΙΠΕΔ, συμπεριλαμβ...

Σε νέα εποχή μπαίνουν οι ιπποδρομίες
Μετά την πλήρωση των αιρέσεων που προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ της εταιρείας Ιπποδρομίες ΑΕ και του ΤΑΙΠΕΔ, συμπεριλαμβανομένης της κύρωσης της σύμβασης παραχώρησης μετά των παραρτημάτων της από την Ελληνική Βουλή, η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για 5 χρόνια αντίστοιχα. Όπως προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με αυτό το δικαίωμα, η εταιρεία αναλαμβάνει: α) την οργάνωση και διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα, β) τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων σε σχέση με τις διεξαγόμενες ιπποδρομίες στην Ελλάδα, γ) την ανάληψη δραστηριοτήτων συναφών προς τα ιπποδρομικά στοιχήματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δ) τη διοργάνωση και διεξαγωγή προσθέτου αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών (sweepstake) και ε) τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων επί ιπποδρομιών που διενεργούνται μέσω διαδικτύου.
Στόχοι της εταιρείας Ιπποδρομίες είναι η άρτια διοργάνωση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο Αττικής, η ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών, η περαιτέρω διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς και η προσφορά στο κοινό μίας σύγχρονης παικτικής εμπειρίας τόσο σε ελληνικές όσο και διεθνείς ιπποδρομίες, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού – για την εφαρμογή τους η ΟΠΑΠ ΑΕ πιστοποιήθηκε πρόσφατα από τον διεθνή οργανισμό World Lottery Association (WLA).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ιπποδρομίες αποτελείται από τους:
- Kamil Ziegler   Πρόεδρος
- Σπυρίδων Φωκάς    Α’ Αντιπρόεδρος
- Οδυσσέας Χριστοφόρου  Β’ Αντιπρόεδρος
- Michal Houst   Μέλος
- Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος   Μέλος
Ο σχεδιασμός της Ιπποδρομίες ΑΕ για την επόμενη μέρα των ελληνικών ιπποδρομιών είναι ήδη σε εξέλιξη. Η επιχειρησιακή διαχείριση της νέας δραστηριότητας θα εκτελείται από τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, ο οποίος διορίστηκε ως Chief Operations Officer της εταιρείας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αγορά των παιγνίων. Διευθυντής Αγώνων αναλαμβάνει ο Fin Powrie, στέλεχος με διεθνή αναγνώριση, 25ετή εμπειρία και επιτυχημένη σταδιοδρομία ως αρχιελλανοδίκης και διευθυντής αγώνων σε χώρες με μεγάλη ιπποδρομιακή παράδοση και δραστηριότητα όπως η Αυστραλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και η Νέα Ζηλανδία.
Η εταιρεία Ιπποδρομίες, προκειμένου να ενισχύσει την ιπποδρομιακή δραστηριότητα και δη τον αριθμό των αλόγων, ανέλαβε ήδη την πρωτοβουλία αγοράς ίππων από δημοπρασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Στις άμεσες προτεραιότητές της εταιρείας Ιπποδρομίες είναι η πώληση των ίππων αυτών μέσω δημοπρασίας σε ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες, καθώς και η ανακοίνωση του προγράμματος των ιπποδρομιών. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης σε χώρους και υποδομές των εγκαταστάσεων του Μαρκοπούλου.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τα έπαθλα εγγυημένου ύψους για τις κατηγορίες του προγράμματος των ελληνικών ιπποδρομιών:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
ΕΠΑΘΛΑ
2-3 ΜΕΔΕΝ
6.800 €
2-3 ΜΕΔΕΝ (Φ)
6.800 €
3 ΜΕΔΕΝ
6.800 €
3 ΜΕΔΕΝ (Φ)
6.800 €
2 ΝΙΚΕΣ 1-3
7.300 €
3 ΝΙΚΕΣ 1-3
7.300 €
4+ ΜΕΔΕΝ
4.500 €
4+ ΣΤ
5.000 €
4+ ΣΤ (Φ)
5.000 €
5+ E
4.100 €
5+ E (Φ)
4.100 €
6+ Δ
4.700 €
6+ BHE (0-15)
5.600 €
6+ BHE (0-15) (Φ)
5.600 €
6+ BHE (15,5-30)
7.000 €
3+ BHE (15,5-30)
9.250 €
3+ BHE (0-15)
7.250 €
3+ BHE (0-15) (Φ)
7.250 €
3+ BH
10.000 €
4+ Γ ΑΞΙΩΣΗΣ
3.000 €

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση