GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Είδαμε με τα μάτια μας να έρχεται βάρκα με πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη μέρα, αλλά δεν θέλαμε να κρύψουμε τίποτα. Θέλαμε να δούμε την πραγματική, σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει καθημερινά...

Τσίπρας: Είδαμε με τα μάτια μας να έρχεται βάρκα με πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη μέρα, αλλά δεν θέλαμε να κρύψουμε τίποτα. Θέλαμε να δούμε την πραγματική, σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας», είπε στις κάμερες ο Έλληνας Πρωθυπουργός που πραγματοποιεί επίσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο νησί του Αιγαίου.

«Είχαμε όμως και την ατυχία να δούμε, ιδίοις όμμασι, με τα μάτια μας, μία αυτοσχέδια βάρκα να έρχεται γεμάτη από πρόσφυγες και πράγματι συνειδητοποιήσαμε ότι εδώ πρόκειται για μια διαδικασία εγκληματική από την πλευρά των διακινητών», από κάλυψε ο κ.Τσίπρας.

«Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε πως οι ελληνικές και ευρωπαϊκές αρχές, καθώς και οι διεθνείς οργανισμοί, οργανώνουν την καταγραφή και πως τα “hot spot” προχωρούν», συμπλήρωσε ο Μάρτιν Σουλτς.  

Δείτε τις δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση