GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bond in motion: Τα αυτοκίνητα του πράκτορα 007 σε έκθεση στο Λονδίνο

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα ήταν πάντα ένα από τα μεγάλα ατού στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ -μαζί με τις γυναίκες μαι τα gadgets. Με ...

Bond in motion: Τα αυτοκίνητα του πράκτορα 007 σε έκθεση στο Λονδίνο
Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα ήταν πάντα ένα από τα μεγάλα ατού στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ -μαζί με τις γυναίκες μαι τα gadgets.
Με αφορμή την την 24η περιπέτεια του διάσημου πράκτορα, «Spectre», το Film Museum στο Covent Garden φιλοξενεί μία έκθεση αποκλειστικά αφιερωμένη στα αυθεντικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες του Μποντ- μαζί με κοστούμια και άλλα αντικείμενα από τις ταινίες.
Για πρώτη φορά στο Spectre χρησιμοποιήθηκε μια Aston Martin ειδικά σχεδιασμένη για την ταινία. Πρόκειται για την DB10 που έχει ειδικό σκελετό και φοβερή επιτάχυνση και αποτελεί το highlight.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα φιγουράρουν η Rolls Royce Wraith του Φραντς Ομπερχάουζερ και η Jaguar C-X75 του Χινξ. Μάλιστα, παρουσιάζεται ένα κατεστραμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν οι κασκαντέρ.
«Είναι ένα αυτοκίνητο θηρίο. Είναι τεράστιο. Παρουσιάζουμε ένα στην έκθεση. Θα ραγίσει τις καρδιές των θεατών, γιατί όλοι θα περιμένουν ένα μοντέλο έκθεσης. Αλλά και αυτό είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο. Ήταν αρχικά υβριδικό, αλλά το μετέτρεψαν σε πετρελαιοκίνητο για την ταινία. Το κυνηγητό στη Ρώμη είναι εντυπωσιακό και έχουμε όλα τα στοιχεία από εκεί» δήλωσε ο Τζόναθαν Σαντς, υπεύθυνος της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση