GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Πότε θα μπορούμε να καταργήσουμε τα capital controls

Την εκτίμηση ότι τους πρώτους μήνες του 2016 θα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την κατάργηση των κεφαλαιακών ελέγχων κάνει ο αν...

Δραγασάκης: Πότε θα μπορούμε να καταργήσουμε τα capital controls

Την εκτίμηση ότι τους πρώτους μήνες του 2016 θα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την κατάργηση των κεφαλαιακών ελέγχων κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στη Realnews της Κυριακής.

Ο κ. Δραγασάκης υπογραμμίζει ότι με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών οι χρηματοδοτικές συνθήκες θα αρχίσουν να βελτιώνονται, ωστόσο προειδοποιεί πως: «Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν να δανειοδοτούνται επιχειρήσεις που έχουν συστηματικά τα χρέη τους στην Ελλάδα και τα κέρδη τους στο εξωτερικό».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποκαλύπτει ότι τα χρήματα που έχει διαθέσει το κράτος για τη διάσωση των τραπεζών υπερβαίνουν τα 50 δισ. ευρώ, χωρίς την τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση, και τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

«Όποιος ανέχεται την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα», λέει.

1 σχόλιο

  1. Όσο καιρό είμαστε στην ευρωζώνη ποτέ δεν θα τα καταργήσουμε. Πες την αλήθεια πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση