GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα εντοπίστηκε το DNA του εγκέφαλου του μακελειού στο Παρίσι!

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που θέλουν τον «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ να είχε αναπ...

Στην Αθήνα εντοπίστηκε το DNA του εγκέφαλου του μακελειού στο Παρίσι!

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που θέλουν τον «εγκέφαλο» των τρομοκρατικών επιθέσεων του Παρισιού, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ να είχε αναπτύξει τη δράση του και στην Αθήνα, συνδέοντάς τον με την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Παγκράτι τον Ιανουάριο του 2015, προχωρούν οι ελληνικές Αρχές, μετά την ταυτοποίηση ενός «ορφανού» δείγματος DNA.

Το δείγμα,το οποίο ήταν καταχωρημένο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκε αμέσως μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι. Οι γαλλικές Αρχές έστειλαν δείγματα του DNA του εγκεφάλου των τζιχαντιστών σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες κρατών της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, καθώς υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ο Αμπααούντ είχε περάσει από την Αθήνα τον περασμένο Γενάρη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Καθημερινή, οι γαλλικές Αρχές κινήθηκαν πολύ προσεκτικά με τις έρευνες και αρχικά δεν είχαν αποκαλύψει την ταυτότητα του δείγματος DNA. Ωστόσο, μετά την ταυτοποίηση από την ελληνική Αστυνομία με το γενετικό υλικό που βρίσκεται καταχωρημένο στη βάση της, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον εγκέφαλο των τζιχαντιστών του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση