GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Eπανεξετάζουμε το θέμα του κρασιού - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία κριτική άσκησε από το βήμα της Βουλής, ο Τρύφων Αλεξιάδης, στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την για αδυναμία άσκησης αντιπολίτε...

Αλεξιάδης: Eπανεξετάζουμε το θέμα του κρασιού - ΒΙΝΤΕΟ
Δριμεία κριτική άσκησε από το βήμα της Βουλής, ο Τρύφων Αλεξιάδης, στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την για αδυναμία άσκησης αντιπολίτευσης και έλλειψη επιχειρημάτων.
Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι την Πέμπτη θα κατατεθούν τα επίσημα στοιχεία για τις 100 δόσεις και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, τους προέτρεψε να μην ανησυχούν καθώς, όπως είπε, η κυβέρνηση δεν κρύβει τίποτα, δεν χρωστάει πουθενά και θα δοθούν όλα στη δημοσιότητα. Από την άλλη, προέτρεψε την αντιπολίτευση να φέρει και αυτή τα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.
Κεντρικό σημείο αποτέλεσε η αναφορά του στο άρθρο 13 και στο φόρο για το κρασί.
"Ξανασυζητάμε το θέμα του κρασιού" ανέφερε κατά την τοποθέτησή του στην συνεδρίαση ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών . "Η κυβέρνηση συγκρούεται, διαπραγματεύεται και βρίσκει την καλύτερη λύση για τους πολίτες", τόνισε . Ο κ. Αλεξιάδης είπε πως το τέλος των 0,30 ευρώ ανά φιάλη των 750ml αφορά τόσο στα ελληνικά όσο και στα εισαγώμενα κρασιά, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο τέλος δεν θα επιβληθεί στους ιδιώτες καταναλωτές, αυτούς δηλαδή που παράγουν οίνο προς ιδίαν κατανάλωση.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θέματα του ΦΠΑ στην παιδεία καθώς και σε αυτά των ενοικίων, θέματα στα οποία η κυβέρνηση διενέργησε, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επισημαίνοντας πως είναι πάντα σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση