GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία μέσα από τα εξώφυλλα του Economist – ΦΩΤΟ

Τα εξώφυλλα των εκδόσεων του Νοέμβρη του 1965, του 1990 και του 2005 μας «υπενθυμίζει» στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Econom...

Η ιστορία μέσα από τα εξώφυλλα του Economist – ΦΩΤΟ
Τα εξώφυλλα των εκδόσεων του Νοέμβρη του 1965, του 1990 και του 2005 μας «υπενθυμίζει» στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Economist.
Πρώτο θέμα στην έκδοση του 1965 ήταν η εντυπωσιακή ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας ή αλλιώς «το αμερικανικό παράδειγμα» όπως λέει και ο τίτλος.
Τον Νοέμβριο του 1990, στο εξώφυλλο του Economist εμφανίζεται η «Σιδηρά Κυρία» της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ. Τον Νοέμβριο του 1990 η Μάργκαρετ Θάτσερ οδηγείται σε παραίτηση, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί στη ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος από τον πρώτο γύρο.
Τον Νοέμβριο το 2005 ο κόσμος συγκλονίζεται από τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει στα προάστια του Παρισιού. Με τίτλο «Η αποτυχία της Γαλλίας» ο Economist καταγράφει με μια φωτογραφία την ένταση των στιγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση