GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Facebook φέρνει παρόμοια εφαρμογή με το Snapchat στο Messenger

Το Facebook ξεκίνησε να δοκιμάζει αυτό που μάθαμε από το δημοφιλέστατο Snapchat, την αποστολή εφήμερων μηνυμάτων τα οποία διαγράφονται αυτό...

Το Facebook φέρνει παρόμοια εφαρμογή με το Snapchat στο Messenger

Το Facebook ξεκίνησε να δοκιμάζει αυτό που μάθαμε από το δημοφιλέστατο Snapchat, την αποστολή εφήμερων μηνυμάτων τα οποία διαγράφονται αυτόματα μετά από κάποια ώρα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δοκιμάζεται σε μερικούς χρήστες του Facebook Messenger στην Γαλλία. Έχει προστεθεί μια κλεψύδρα, η οποία όταν πατηθεί, το μήνυμα που έστειλες θα σβηστεί μετά από 1 ώρα.

Το χαρακτηριστικό δεν ενεργοποιείται για όλα τα μηνύματα που στέλνεις μέσα από τον Messenger, αλλά για τον συγκεκριμένο χρήστη με τον οποίο βρίσκεσαι σε συζήτηση.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει το Snapchat-Like feature, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στις υπόλοιπες χώρες, φανταζόμαστε όμως ότι θα γίνει σύντομα.

Με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το Facebook ουσιαστικά θα επιχειρήσει να ενσωματώσει τη λειτουργία του Snapchat στον Messenger, μήπως πετύχει. Να θυμίσουμε ότι το 2012, το Facebook λάνσαρε το Poke, τον αντίπαλο του Snapchat, αλλά απέτυχε να προσελκύσει τους χρήστες και τελικά καταργήθηκε πέρσι.

Το 2013 είχε προσπαθήσει να εξαγοράσει το Snapchat, αλλά η startup απέρριψε την προσφορά των 3 δισ. δολαρίων που έκανε ο Zuckerberg.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση