GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Guardian: Επεισόδια και μέρες 2012 στην πρώτη γενική απεργία επί πρωθυπουργίας Τσίπρα!

Η πρώτη γενική απεργία επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα στιγματίστηκε από μεμονωμένα επεισόδια βίας, στο κέντρο της Αθήνας, γράφει η Guardi...

Η πρώτη γενική απεργία επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα στιγματίστηκε από μεμονωμένα επεισόδια βίας, στο κέντρο της Αθήνας, γράφει η Guardian.
Το βρετανικό μέσο, που μετέδιδε μάλιστα τις ελληνικές απεργιακές κινητοποιήσεις λεπτό προς λεπτό, αναφέρει, ότι οι αστυνομικοί χρειάστηκε, να χρησιμοποιήσουν χημικά εναντίον των αντιεξουσιαστών, που προκάλεσαν τα επεισόδια, σε σκηνές που θύμισαν τις ημέρες του 2012 και της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
"Η Ελλάδα 'χτυπήθηκε' την Πέμπτη από τη μεγάλη πανελλαδική γενική απεργία, που είχαν προκηρύξει τα Σωματεία και συνδικάτα, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα λιτότητας, που ψήφισε η νέα κυβέρνηση", γράφει.
"Αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ σε σκουπιδοτενεκέδες σε κεντρικούς δρόμους και μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας. Η Αστυνομία απάντησε με χρήση δακρυγόνων, διαλύοντας τις ομάδες των αντιεξουσιαστών".
"Πριν τα επεισόδια, περίπου 20.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα. Ορισμένοι μάλιστα, δήλωσαν, πως φοβούνται για το μέλλον της χώρας", μετέδωσε η Guardian.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση