GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Jennifer Lawrence: Πώς γύρισε την πρώτη της σκηνή σεξ

Η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε στο νέο τεύχος του Hollywood Reporter, μαζί με άλλες 7 δυναμικές κυρίες της υποκριτικής, και αποκάλυψε την τ...

Jennifer Lawrence: Πώς γύρισε την πρώτη της σκηνή σεξ
Η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε στο νέο τεύχος του Hollywood Reporter, μαζί με άλλες 7 δυναμικές κυρίες της υποκριτικής, και αποκάλυψε την τακτική που ακολούθησε για να ηρεμήσει στην πρώτη της σκηνή σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της, Κρις Πρατ, στην καινούργια της ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Passengers».

Η ηθοποιός, αισθανόταν ιδιαίτερη νευρικότητα την ημέρα των γυρισμάτων, τόσο εξαιτίας της απειρίας της σε τέτοιου είδους σκηνές όσο και για το γεγονός ότι ο Πρατ είναι παντρεμένος και αισθανόταν ενοχές που θα ερωτοτροπούσε μαζί του on camera, παρόλο που γνώριζε ότι το επέβαλε η δουλειά της.
«Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Κανείς δεν έκανε κάτι λάθος. Απλώς πρόκειται για μία αλλόκοτη εμπειρία», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.
H 25χρονη σταρ προσπάθησε να χαλαρώσει πριν από το γύρισμα της επίμαχης σκηνής καταναλώνοντας μερικά ποτά.
"Ήπια πάρα πολύ. Έγινα τύφλα. Αλλά μετά είχα ακόμα περισσότερο άγχος, όταν πήγα σπίτι και σκεφτόμουν "Τι έκανα; Δεν ξέρω". Είναι παντρεμένος και θα ήταν η πρώτη μου φορά που φιλάω παντρεμένο και οι ενοχές είχαν κάνει κόμπο το στομάχι μου. Ξέρω ότι είναι η δουλειά μου, αλλά το στομάχι μου δεν το καταλαβαίνει. Οπότε πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου και της είπα "Πες μου ότι είναι εντάξει". Ήμουν τόσο ευάλωτη. Νομίζω ότι δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευάλωτη στη ζωή μου", είπε η πρωταγωνίστρια της γνωστής σειράς ταινιών Hunger Games.

Να θυμίσουμε ότι, ο Κρις Παρτ είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Άννα Φαρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση