GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kόκκινα δάνεια: Θρίλερ του Σαββάτου ο "έντιμος συμβιβασμός"!

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, και των εκπροσώπων των θεσμών πραγμ...

Kόκκινα δάνεια: Θρίλερ του Σαββάτου ο

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, και των εκπροσώπων των θεσμών πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κύριο αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν η διαχείριση των “κόκκινων” δανείων και η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θέσεις της ελληνικής πλευράς παραμένουν αμετάβλητες και αναζητείται “έντιμος συμβιβασμός” από την πλευρά των πιστωτών.

Παράλληλα, τέθηκαν και τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα από την πρώτη δέσμη των προαπαιτούμενων, προκειμένου να καταστεί εφικτή η έγκριση της εκταμίευσης της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ στο Eurogroup την προσεχή Δευτέρα.

Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να συγκληθεί το Euro Working Group, που θα εξετάσει την πορεία των διαπραγματεύσεων και θα εισηγηθεί σχετικά στο Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση