GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε τη Ντιναμό όπως στο... Ζάγκρεμπ

Τη δυναμική του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το γήπεδο που έχουν λυγίσει πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε ο Ολυμπιακ...

Mε τη Ντιναμό όπως στο... Ζάγκρεμπ

Τη δυναμική του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το γήπεδο που έχουν λυγίσει πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται (21:45, ΕΡΤ1, 21:45 OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) την Ντιναμό στο Φάληρο, δύο εβδομάδες μετά τη νίκη με το γκολ του Ιντέγε, και θέλουν να φτάσουν τους εννιά βαθμούς μετά το πέρας και της 4ης αγωνιστικής του Champions League. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν βάλει τις βάσεις της πρόκρισης και πλέον θέλουν να κάνουν το καθοριστικό βήμα, με το οποίο θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι μετά τον Δεκέμβριο (είτε στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είτε στο Europa League). 

Από την πλευρά τους, ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του θέλουν πολύ να προσφέρουν γκολ και θέαμα και σε έναν εντός έδρας αγώνα στην έδρα τους, δίνοντας μεγάλη χαρά στους οπαδούς τους μετά τα δύο διπλά σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Ερνάνι, ο οποίος δείχνει το τελευταίο διάστημα να είναι σε φόρμα και να έχει πετύχει κρίσιμα γκολ για τον Ολυμπιακό. 

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του– από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Σεμπά και τον Ερνάνι στα πλάγια. 

Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Πάρντο, Πουλίδο και Σαλίνο. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Ντομίνγκες. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζόραν Μάμιτς αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την Ντιναμό μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο Γεζίνα θα είναι στο τέρμα, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Μάτσελ, Ταραβέλ, Γκονσάλο και Πίβαριτς. 

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μασάντο, Άντολιτς και Ρογκ. Στην επίθεση θα παίξουν οι Πιάτσα, Χότζιτς και Φερνάντες. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Εντουάρντο, Σιγκάλι, Μούσα, Σόβσιτς, Τσεκίτσι, Τσόριτς, Ενρίκες και Μπένκοβιτς. Εκτός είναι οι Ίβο Πίντο, Σίλντενφελντ, Αντέμι, Πάβιτσιτς και Σουντάνι.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση