GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! Ο Τσίπρας πήγε και στη Λέσβο και... στη Μυτιλήνη!

Χαμός στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τη Μυτιλήνη. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το νησί μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπα...

Χαμός στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τη Μυτιλήνη. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το νησί μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, για να δουν από κοντά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν με τις μαζικές και σε καθημερινή βάδη προσφυγικές ροές.
Ο Μάρτιν Σουλτς βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στη χώρα μας. Χθες και πάλι μαζί με τον πρωθυπουργό, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για την πρώτη επιχείρηση μετεγκατάστασης προσφύγων από τη χώρα μας.
Και συγκεκριμένα έξι οικογενειών, δύο από την Συρία και τεσσάρων από το Ιράκ, οι οποίες ταξίδεψαν αεροπορικώς για το Λουξεμβούργο, αφήνοντας οριστικά π΄λισω τους την δίνη του πολέμου και τον κίνδυνο του θανάτου που αντιμετώπιζαν στο ταξίδι τους.
Στη Μυτιλήνη με... παρατράγουδα
Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάριν Σουλτς και βρέθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες πρόσφυγες, με τους οποίους συνομίλησαν, ακούγοντας τα προβλήματά τους.
Νωρίτερα μάλιστα υπήρξαν και στιγμές έντασης, αφού το Δημαρχείο τελούσε υπό κατάληψη, τα μαύρα πανό είχαν κάνει την εμφάνισή τους και όλα έδειχναν πως θα υπάρξουν... παρατράγουδα, όπως είχε συμβεί και κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, μαζί με τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνεν Φάιμαν.
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν μια αποστροφή του Έλληνα πρωθυπουργού, όταν έκανε αναφορά στα νησιά όπου έχουν γίνει επίσημες επισκέψεις από την πλευρά της κυβέρνησης για να διαπιστωθεί από κοντά η κατάσταση.
Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως "ήρθαμε σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αλλά δεν θέλαμε να κρύψουμε τίποτα. Θέλαμε να δούμε την πραγματική, σκληρή εικόνα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδος", δημιουργώντας αναπόφευκτα ένα μικρό μπέρδεμα...
Πλεονασμός, σαρδάμ ή... γκάφα;

2 σχόλια

  1. Ποιος είσαι και πως βρέθηκες σε αυτή τη θέση Αλέξη?
    Γράφει ο Ν βράχος

    Μήπως είσαι ΕΣΥ το ‘’αμερικανάκι’’, το..πρακτοράκι, ο..προδοτάκος?
    Μήπως, από τότε σε προετοιμάζανε μια και τόσο ο ‘’μπαμπάς’’ σου ,όσο και ο ‘’μπαμπάς’’ του Πάκη ήταν φιλαράκια της αμερικανοκίνητης ΧΟΥΝΤΑΣ?
    Πάντως είσαι ‘’αστέρι’’ της αμερικάνικης σημαίας και κατάφερες να ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ όλη την αριστερά και όλη την Ελλάδα.
    Μπράβο ..’’προδοτάκο’’ που θα σου έλεγε και το Ντοράκι ο Βαγγέλας..
    Είναι αλήθεια ότι είσαι ο άνθρωπος, που δεν έχει καμιά σχέση με την αληθινή ζωή, τη ζωή του μέσου Έλληνα, τη ζωή ανθρώπων του μεροκάματου και του έντιμου ιδρώτα? Πως ‘’έγινες’’ αριστερίζων, από αντίδραση στα πολλά και εύκολα εκατομμύρια που απέκτησε ο πατέρας σου από την χουντοσυνεργασία και την παραεκκλησιαστική εκμετάλλευση του οβολού των πτωχών και απελπισμένων θρησκόληπτων, ΄Η , σε εκπαίδευσε το σύστημα για αυτήν την ώρα?
    Δεν έχεις δουλέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ! στην ψεύτικη και επιτηδευμένη ζωή σου σαν γιος εκατομμυριούχου συνεργάτη της ‘’εθνοσωτηρίου’’ Απριλιανής κατάρας. Ένοιωσες ποτέ ,οργή, μίσος , αηδία για τα πολλά χρήματα που απέκτησε η οικογένειά σου από την εκμετάλλευση του δόγματος ‘’εξορίστων κομμουνιστών θυμάτων’’, σε πολλά νησιά και άλλους μαρτυρικούς τόπους, μιας ακόμη ελληνικής τραγωδίας? Όταν δηλαδή εσείς ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΤΕ, οι άλλοι πραγματικοί σύντροφοι ‘’έπιναν ‘’ το αίμα τους ή, το κάτουρό τους για να ξεδιψάσουν, και τα παιδιά πέθαιναν στις γωνιές του δρόμου νηστικά και κυνηγημένα
    από το χαφιεδότσουρμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΕΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ , ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ… ΚαΜένος-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
    Φίλησε του Παπά το χέρι, αμόλησε το λευκό περιστέρι
    ΝΒ

    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ…ΤΑΜΑ !!!!
    Το θαυματουργό ‘’χειροφίλημα’’ ενός ΑΘΕΟΥ….???
    Φίλησε του Παπά το χέρι, αμόλησε το λευκό περιστέρι και ‘’έγινε’’ πρωθυπουργός χωρίς να τον ρωτήσουν και χωρίς να το καταλάβει ο άθεος Αλέξης.
    Κι όμως το ‘’θαύμα’’ είναι οφθαλμοφανές και αδιαμφισβήτητο..
    Ενώ ο Τσίπρας, λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα!
    Ζούσε και ζει στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι, ή, μόνο το Σταυρό, που του δώσανε.
    Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει, ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα …πάνε σινεμά.

    Σήμερα , με το ακουστικό στο αυτί, χαμογελά σαν ηλίθιος μέχρι να του μεταφράσουν τα όσα λέγονται.
    Ε, ΡΕ!! Να τον έλεγαν και Άντζελο(α), θα βλέπαμε και τον ατλαντικό από τον εξώστη του σπιτιού στην…Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση