GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Singapore Airlines

Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα από τα αεροσκάφη της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φραν...

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Singapore Airlines

Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα από τα αεροσκάφη της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης σήμερα.

Η αεροπορική εταιρεία, σε ανακοίνωση της, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς αποκαλύφθηκε η απειλή ή τις ενέργειες στις οποίες προέβη προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβαινόντων. Περιορίζεται στο να αναφέρει ότι για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρχές.

«Λυπούμαστε που δε μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα ασφαλείας» υπογράμμισε η εταιρεία.

Η πτήση SQ001 προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα το μεσημέρι ώρα Σιγκαπούρης (06.00 ώρα Ελλάδας), ωστόσο η αποβίβαση των επιβατών καθυστέρησε, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel NewsAsia.

Η αστυνομία της Σιγκαπούρης επεσήμανε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι διεξήγαγε έρευνες και τίποτα το ύποπτο δεν εντοπίστηκε εντός του αεροσκάφους ή μεταξύ των επιβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση