GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν χάρηκε τόσο τη νίκη του που τιτίβισε στο Twitter

Μπρος στη νίκη, τι είν' το Twitter... και οι υποσχέσεις του να το καταργήσει εντελώς και να το απαγορεύσει στην χώρα του; Ο Ερντογά...

Ο Ερντογάν χάρηκε τόσο τη νίκη του που τιτίβισε στο Twitter

Μπρος στη νίκη, τι είν' το Twitter... και οι υποσχέσεις του να το καταργήσει εντελώς και να το απαγορεύσει στην χώρα του; Ο Ερντογάν χάρηκε τόσο τη νίκη του στις εκλογές που δεν δίστασε να την πανηγυρίσει με τιτιβίσματα στο Twitter!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και επέλεξε το δημοφιλή ιστότοπο για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για τον θρίαμβο του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές.

"Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου και όλους τους πολίτες που συνέβαλαν στο να αναδειχθεί η εθνική βούληση διά της ψήφου τους" έγραψε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους στον λογαριασμό του στο Twitter.

"Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης που θα κυβερνήσει την χώρα αυτοδύναμο, όπως επίσης και στον αδελφό μου Αχμέτ Νταβούτογλου, τον επικεφαλής του AKP και νυν πρωθυπουργό της Τουρκίας" συνέχισε σε ένα δεύτερο μήνυμα που ανήρτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση