GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Vi-Grade: Ένας εξομοιωτής που εξασφαλίζει ευχαρίστηση στην οδήγηση

Η οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει ένα αυτοκίνητο αποτυπώνεται στη μνήμη του οδηγού και αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια για την...

Vi-Grade: Ένας εξομοιωτής που εξασφαλίζει ευχαρίστηση στην οδήγηση


Η οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει ένα αυτοκίνητο αποτυπώνεται στη μνήμη του οδηγού και αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή του μοντέλου που θα επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν πολλές μεθόδους και διατάξεις, για να προσαρμόσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων στις απαιτήσεις των οδηγών. Αξίζει να τονισθεί ότι σε πολλά κράτη υπάρχουν διαφορετικές τάσεις, οι οποίες ικανοποιούνται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Το ίδιο μοντέλο έχει άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά στον δρόμο, αν διατίθεται στην Αμερική, στην Ευρώπη είτε στην Ιαπωνία.
Πριν ολοκληρωθεί η μελέτη του νέου μοντέλου, γίνονται έρευνες και τεστ στα εργαστήρια και σε πίστες με ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Η Volvo είναι ο πρώτος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων που προμηθεύτηκε τον προηγμένο εξομοιωτή πλαισίου Vi-Grade, προκειμένου να εξελίξει την επόμενη γενιά των μοντέλων της. Πρόκειται για τον ίδιο εξοπλισμό που χρησιμοποιούν γνωστοί κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων, όπως η Ferrari και η Porsche.
Ο εξομοιωτής Vi-Grade προσφέρει εικονική πρόσβαση σε δύσκολες διαδρομές, καθώς και απαιτητικές πίστες δοκιμών, όπως το πασίγνωστο γερμανικό Nürburgring. Η χρήση του επιτρέπει στη μάρκα να αναλύει σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης χαρακτηριστικά που συνθέτουν την οδική συμπεριφορά, όπως είναι η ευστάθεια στην υψηλή ταχύτητα, το «ζύγισμα» και οι ρυθμίσεις.
Ο νέος εξομοιωτής παρέχει περισσότερη ελευθερία για καινοτομία στη φάση εξέλιξης των πρωτοτύπων, αλλά και μικρότερο χρόνο εξέλιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση