GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Πάκης, η «μαγική εικόνα» και λίγη γιόγκα στην παραλία (video)

Κάθε φορά που ένας Έλληνας ή ένας ευρωπαίος πολιτικός επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου κι απαράλλακτου σκηνικού: οι ...

Κάθε φορά που ένας Έλληνας ή ένας ευρωπαίος πολιτικός επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου κι απαράλλακτου σκηνικού: οι ελληνικές αρχές καθαρίζουν και εξωραΐζουν τα μέρη που θα επισκεφθούν, με στόχο να δημιουργήσουν έναν «ασφαλή διάδρομο» ή μια «μαγική εικόνα» γι “αυτούς, προκειμένου να μην έρθουν σε αμηχανία από την φρικτή κατάσταση που επικρατεί.
Το ίδιο συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Martin Schulz ήταν εδώ για μια σύντομη επίσκεψη, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, κ. Steinmeyer ήρθε στο νησί. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, που αποτελεί κανόνα στην πολιτική – και μπορώ να το βεβαιώσω μετά από δέκα χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Αυτό ακριβώς είδαμε και σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Η ακτοφυλακή είχε μπλοκάρει από νωρίς το πρωί την περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθεί, είχαν καθαριστεί τα πάντα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, ούτως ώστε ο κ. Πάκης, όπως μερικές φορές είναι γνωστός, να φύγει από το νησί νιώθοντας αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοσή του ελληνικού κράτους στην ανθρωπιστική κρίση.
Μία άμεση συνέπεια αυτών όλων ήταν ότι οι περισσότερες βάρκες των προσφύγων σήμερα το πρωί κατέφταναν σε άλλες ακτές και κρατήθηκαν μακριά από τον «ασφαλή διάδρομο» της Σκάλας Συκαμιάς.
Το δεύτερο ήταν ότι οι ευρωπαίοι εθελοντές πέρασαν λίγο ήρεμο χρόνο στην παραλία μετά το πρωί με τις πολλές αφίξεις, κάνοντας ηλιοθεραπεία και γιόγκα, πίνοντας καφεδάκι και κάνοντας πλάκες.
Σας ευχαριστούμε θερμά, κύριε Πάκη.
Ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι στο νησί.
http://achilleshill.com/greek/pakis-yoga/









Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση