GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελική Νικολούλη: Zω στο φως. Σκοτάδι θέλω μόνο όταν κοιμάμαι

Η Αγγελική Νικολούλη εξακολουθεί να ψηλαφεί τον κόσμο, να ερευνά τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ψυχής, να εργάζεται μεθοδικά...

Αγγελική Νικολούλη: Zω στο φως. Σκοτάδι θέλω μόνο όταν κοιμάμαι
Η Αγγελική Νικολούλη εξακολουθεί να ψηλαφεί τον κόσμο, να ερευνά τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ψυχής, να εργάζεται μεθοδικά αλλά και με ενσυναίσθηση πάνω σε υποθέσεις εξαφανισμένων ανθρώπων.
«Μια εξαφάνιση είναι ένα μυστήριο. Ενας γρίφος που πρέπει να λυθεί. Μια απάντηση -όποια κι αν είναι αυτή- που πρέπει να δοθεί στην οικογένεια του αγνοούμενου. Με την εμπειρία των χρόνων καταλαβαίνω πού θα με οδηγήσει η έρευνα. Κάποιες υποθέσεις μιλάνε από μόνες τους. Δείχνουν αν κρύβουν δολοφονία. Αυτονόητο είναι ότι αυτές οι ιστορίες είναι πρώτες στις επιλογές μας για την έρευνα», λέει η δημοσιογράφος στον Κώστα Μπουρούση και στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Το κλισέ θέλει την Αγγελική Νικολούλη να έχει καθ' υπερβολήν θέση Ελληνίδας Μις Μαρπλ ή έστω θηλυκού Ηρακλή Πουαρό. Πώς αντιλαμβάνεται η ίδια τον συγκεκριμένο ευφημισμό:
«Μεγάλωσα διαβάζοντας ανατολίτικη φιλοσοφία και Αγκάθα Κρίστι. Τα έδεσα μια χαρά και τα δυο. Με την πρώτη επιλογή ανακάλυψα πολλά για τον εαυτό μου και τα βρήκα μαζί του. Με τη δεύτερη, εντόπισα την αδυναμία μου για τα μυστήρια, που παραμένει το ίδιο έντονη έως και σήμερα».
Έχει βρει το φως στο τούνελ της δικής της ζωής.
«Εγώ στο φως ζω. Σκοτάδι θέλω μόνο όταν κοιμάμαι», καταλήγει.
Το «Φως στο τούνελ» κάνει πρεμιέρα την προσεχή Παρασκευή 20 του μήνα στον ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση