GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά "τρίποντο" στο τέλος ο Ατρόμητος, 1-0 τον Πανιώνιο

Μοναδική μάχη στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να λυγίζει στο 88’ τον Πανιώνιο, με γκολ του Λαζαρίδη στο 88’.  Όμως αυτό δεν ήταν το μό...


Μοναδική μάχη στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να λυγίζει στο 88’ τον Πανιώνιο, με γκολ του Λαζαρίδη στο 88’. 

Όμως αυτό δεν ήταν το μόνο που δυσαρέστησε τους φιλοξενούμενους, που έφυγαν με έντονα -και σωστά- παράπονα για πέναλτι που καταλογίστηκε στο πρώτο ημίχρονο (το απέκρουσε ο Διούδης) αλλά και για το γκολ, στο οποίο Λε Ταλέκ ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τη φάση. 

Βαθμολογική ανάσα για τον Ατρόμητο που ανέβηκε στους 16 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος μένει στην πεμπτη θέση με 23. 

Το ματς:


Με δεδομένη την ανάγκη του για βαθμούς, αλλά και με φόρα απ’ το τελευταίο τρίποντο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με κύριο εκφραστή τον Ναπολεόνι προσπάθησε να βρει τους χώρους για το γκολ. Η αμυντική εικόνα του Πανιωνίου, όμως, για ακόμα μια φορά ήταν βράχος και δεν άφησε πολλά περιθώρια. 

Στο δέκατο λεπτό ο Ναπολεόνι κατάφερε να βρει την «τρύπα» που έψαχνε, μετά από σουτ του Ούμπιδες που κόντραρε και έφτασε στα πόδια του, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ, στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς. 

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, φτάνοντας συχνότερα στα καρέ των γηπεδούχων, όμως και πάλι ο Ατρόμητος έφτασε στην μεγάλη φάση, με μια πανομοιότυπη ευκαιρία με αυτή του Ναπολεόνι. Ο Μπρίτο εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Μπουμάλ, πέρασε και τον Διούδη, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο 24’. 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους κυανέρυθρους ήρθε στο 27’, όταν ο Φυτανίδης απομάκρυνε στη γραμμή το πλασέ του Ανσαριφάρντ. 

Ο ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε μετά από «μανούρα» του Ούμπιντες με τον γυμναστή τερματοφυλάκων του Ατρόμητου, ενώ μόλις άρχισε να φτιάχνει ξανά έγινε η φάση του ματς. Ο διαιτητής καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι για ανατροπή του Ναπολεόνι απ’ τον Χατζηισαΐα. Ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Διούδης φώναξε «παρών». Με διπλή επέμβαση στην εκτέλεση του πέναλτι και σε σουτ στην επαναφορά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου κράτησε το «0».

Με δοκάρι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανιώνιο. Το σουτ του Μπακασέτα μετά από ωραία ατομική ενέργεια δεν κατέληξε στα δίχτυα, όμως έδωσε ώθηση στον Πανιώνιο για ένα πιο ανοικτό δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Ατρόμητος –που διατήρησε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς- απάντησε με σουτ του Γκαρσία, ενώ στο 72’ ο Μπουμάλ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, όμως το πλασέ του πέρασε αρκετά πάνω απ’ τα δοκάρια. 

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν την εστία του Διούδη, ο οποίος μέτρησε αρκετές καλές αποκρούσεις μέχρι την στιγμή που «πάγωσε» τους φιλοξενούμενους στο 88’. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ, με την μπάλα να φτάνει στον Λαζαρίδη μετά την απομάκρυνση του Βαλεντίνου Βλάχου. Το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα, όμως υπήρχε οφσάιντ στη φάση, αφού ο Λε Ταλέκ ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε. 

Ο Πανιώνιος πάντως, δεν τα παράτησε και προσπάθησε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα, με δυνατό σουτ του Βιγιάλμπα που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γκορμπούνοφ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση