GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιντέγε: Είμαι 100% αισιόδοξος, θα τα καταφέρουμε με την Άρσεναλ

Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος τόνισε πως ...

Ιντέγε: Είμαι 100% αισιόδοξος, θα τα καταφέρουμε με την Άρσεναλ

Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να επικρατήσουν της Άρσεναλ, με όπλο την επιθετική λειτουργία. 

Αναλυτικά: 

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη: «Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Πρέπει να αμυνθούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να σκοράρουμε γιατί εάν το καταφέρουμε θα σημαίνει ότι θα πρέπει και εκείνοι να σκοράρουν περισσότερα γκολ». 

Για την φετινή Άρσεναλ και την απουσία του Σάντσες: «Δεν είναι πιο αδύναμη φέτος. Παραμένει μεγάλη ομάδα. Σαφώς και έχει προβλήματα τραυματισμών. Θέλουν να κερδίσουν αλλά και εμείς ξέρουμε ότι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να χαρεί ο κόσμος». 

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να νικήσουμε. Θα είμαι ικανοποιημένος εάν τα καταφέρουμε αύριο. Έχω πολλά τηλεφωνήματα από φίλους από την Αγγλία που μου λένε να κερδίσουμε αύριο και είμαι 100% αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε». 

Για το αν πιστεύει πως η Άρσεναλ υποτίμησε τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ίσως να υποτιμήθηκε. Εμείς όμως δουλεύουμε σκληρά και δουλεύουμε και για αύριο για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Δεν σκέφτομαι πως αύριο πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Το θέλω μόνο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να προκριθούμε». 

Για την στήριξη του κόσμου: «Όλοι μας στηρίζουν. Με συναντούσαν στον δρόμο φίλοι του Ολυμπιακού και μου έλεγαν πως πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Αυτό θέλουμε κι εμείς και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση