GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκήρυξη για να αντικατασταθούν οι 111 διοικητές νοσοκομείων που καρατομήθηκαν

Προκήρυξη θα εκδώσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Υγείας προκειμένου να καλύψει τις 111 θέσεις των διοικητών και αναπληρωτών διοικ...


Προκήρυξη θα εκδώσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Υγείας προκειμένου να καλύψει τις 111 θέσεις των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων του ΕΣΥ που καρατομήθηκαν (είτε παύθηκαν, είτε παραιτήθηκαν). Μόλις 16 έμειναν στις θέσεις τους μετά την "εκκαθάριση" του Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, "για πρώτη φορά οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων που είχαν οριστεί από προηγούμενη κυβέρνηση, πέρασαν από διαδικασία αξιολόγησης και ορισμένοι από αυτούς διατήρησαν τις θέσεις τους".

Τα τυπικά προσόντα θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος, ενώ θα συνεκτιμηθούν για πρώτη φορά προσόντα όπως οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι οι οποίοι θα είναι συναφείς με το αντικείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση