GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κάν' το όπως ο Άκης": Οι συνταγές της εβδομάδας 14 - 18 Δεκεμβρίου

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημέ...


Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.
Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.
Οι συνταγές της εβδομάδας 14-18 Δεκεμβρίου:
  • Δευτέρα 14/12
Χορταστική πίτα με λουκάνικα μάς ετοιμάζει ο Άκης στο σημερινό επεισόδιο. Το στούντιο γεμίζει με άρωμα Κρήτης με τη συνταγή που μας μαγειρεύει η Βαρβάρα Ντίνα: ριζότο μανιταριών με απάκι και κρητικό ξερό ανθότυρο.
  • Τρίτη 15/12
Λαχταριστό καλτσόνε με 2 είδη τυριών και μανιτάρια είναι η πρώτη συνταγή της ημέρας. Ο σημερινός καλεσμένος, Μάρκος Παπακωνσταντίνου, προτείνει μία ιδιαίτερη συνταγή: λουκανικοπιτάκια σε muffin.
  • Τετάρτη 16/12
Πρωτότυπο και πεντανόστιμο παστίτσιο με ραγού και ροκφόρ μαγειρεύει σήμερα ο Άκης. Ο Παναγιώτης Λευκιμμιάτης μάς γλυκαίνει με ρυζόγαλο με φύλλα Βηρυτού και κανέλα.
  • Πέμπτη 17/12
Πρωτότυπο ψωμί σόδας με προσούτο, κατσικίσιο τυρί και πέστο είναι η πρώτη συνταγή της σημερινής εκπομπής. Η Νικολέτα Τζηρίνη μαγειρεύει ζουμερό ψαρονέφρι με πουρέ κολοκύθας.
  • Παρασκευή 18/12
Η μέρα μας ξεκινάει με ένα καλό πρωινό και ο Άκης μάς ετοιμάζει pancakes με ρικότα. Ο Αλέξανδρος Νούλης μαγειρεύει κιμαδόπιτα με μανιτάρια και χαλούμι.
«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση