GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 14 νεκροί από πυρά ενόπλων

Σε τουλάχιστον 14 ανέρχονται οι νεκροί από επίθεση ενόπλων που σημειώθηκε σε κτίριο κρατικής υπηρεσίας στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρ...

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 14 νεκροί από πυρά ενόπλων

Σε τουλάχιστον 14 ανέρχονται οι νεκροί από επίθεση ενόπλων που σημειώθηκε σε κτίριο κρατικής υπηρεσίας στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν μέσα στο κτίριο, οι τρεις δράστες ήταν βαριά οπλισμένοι και φορούσαν προστατευτική πανοπλία.

Η επίθεση σημειώθηκε στο Inland Regional Center, μια κρατική κοινωνική υπηρεσία για ανθρώπους με αναπτυξιακές δυσκολίες, όπως ο αυτισμός και νοητική υστέρηση. 

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν, ενώ δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν η αιματηρή επίθεση σχετίζεται με την τρομοκρατία ή αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Πάντως, ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε πως οι δράστες ήταν "προετοιμασμένοι να κάνουν αυτό που έκαναν, σαν να ήταν σε αποστολή".

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και ζήτησε να τον ενημερώνουν για τις όποιες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση