GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αγροτικό του πατέρα καταπλάκωσε τη 14χρονη κόρη του

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι από το Ρέθυμνο όταν το αγροτικό του πατέρα της κύλησε και την καταπλάκωσε. Το τρ...


Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι από το Ρέθυμνο όταν το αγροτικό του πατέρα της κύλησε και την καταπλάκωσε. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, οι γονείς δίνουν -με όσο κουράγιο έχουν- κατάθεση στον διευθυντή του τμήματος, ο οποίος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα.
Στις 13.00 το μεσημέρι και ενώ η νεαρή βρισκόταν στο χωράφι όπου μάζευε ελιές μαζί με την οικογένεια της, το αυτοκίνητο, πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο, χτύπησε την κοπέλα και πέρασε από πάνω της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Η σωρός της 14χρονης θα μεταφερθεί αργότερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.
Η 14χρονη, μαθήτρια στην πόλη του Ρεθύμνου όπου ζει με τους γονείς της, είχε μεταβεί με την οικογένειά της στο χωριό τους για να συλλέξουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή.
Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας και συγγενών έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση