GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: 153 θα ψηφίσουν και το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια

Το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό θα έρθει τις επόμενες ημέρες και θα κατοχυρώνει απολύτως την κύρια σύνταξη, δήλωσε ο υπουργός Επικρ...


Το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό θα έρθει τις επόμενες ημέρες και θα κατοχυρώνει απολύτως την κύρια σύνταξη, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Για τις επικουρικές συντάξεις ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση να είναι μικρή, της τάξης του 15% με 20% και εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το επόμενο για τα κόκκινα δάνεια.

"Θα επιδιώξουμε να δώσουμε μάχες" είπε στον ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε πως το πλαίσιο της ελληνικής πρότασης που θα συζητηθεί στις 8 Ιανουαρίου με τους επικεφαλής των θεσμών και θα έρθει στα μέσα του μήνα προς ψήφιση στην Βουλή δεν έχει καθοριστεί ακόμα από τον αρμόδιο υπουργό. Σημείωσε πάντως ότι η λύση του Ασφαλιστικού είναι τα έσοδα και όχι οι περικοπές. 

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    Αλέξης Τσίπρας :‘’Έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα από τον Παπανδρέου”!
    Σεπτεμβρίου 30, 2011
    Μετά το χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας, είπε ο Α. τσίπρας, “καταλαβαίνουμε πλέον για ποιο λόγο οι Γερμανοί βιομήχανοι κόντεψαν να σηκώσουν στα χέρια τον κ. Παπανδρέου”.
    Διερωτόμαστε, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ποιος Έλληνας πολιτικός, ποιος υπουργός ή πρωθυπουργός μπορεί να βάλει την υπογραφή του σ΄ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης του δημόσιου πλούτου και επίσης. “Διερωτόμαστε εάν μια τέτοια επιλογή δεν σημαίνει έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα. Και αν δεν σημαίνει αυτό προδοσία, τότε τι είναι προδοσία;”
    Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει τη νομιμοποίηση να προχωρήσει στο ξεπούλημα της χώρας και πρόσθεσε : “Ας το καταλάβουν όσοι σχεδιάζουν ένα τέτοιο σχέδιο εκποίησης. Ας το καταλάβουν ότι πολύ σύντομα θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Πολύ σύντομα όσοι πλιατσικολόγοι ετοιμάσουν να πάρουν κοψοχρονιά όλη τη χώρα, να καταλάβουν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους”.
    ΣΧΟΛΙΟ: Σήμερα που αποκαλύφτηκε η ΑΛΗΘΕΙΑ και Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ Παπανδρέου, τι πρέπει να κάνουμε εμείς για όλους τους πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τύπου Τσίπρα?
    Αλήθεια, τι ‘’εκποίησε’’ ο Παπανδρέου?
    N.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση