GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάιρο: Βόμβα μολότοφ σε εστιατόριο - Τουλάχιστον 16 νεκροί

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας μολότοφ σε εστιατόριο του Καΐρου, ανακοίνωσε πηγή των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλε...

Κάιρο: Βόμβα μολότοφ σε εστιατόριο - Τουλάχιστον 16 νεκροί

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας μολότοφ σε εστιατόριο του Καΐρου, ανακοίνωσε πηγή των αιγυπτιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την βόμβα έριξε ένας άνδρας,  ο οποίος είχε απολυθεί από το εστιατόριο στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας. 

Από την επίθεση προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά στο κτίριο, απ΄όπου αναδύεται ακόμη ένα πυκνό σύννεφο καπνού.

Τα θύματα κάηκαν ζωντανά ή πέθαναν από την εισπνοή καπνών μέσα στο κτίριο. Το εστιατόριο, που είναι και ντισκοτέκ, βρίσκεται σε υπόγειο το οποίο δεν έχει έξοδο διαφυγής, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. 

Ισλαμιστές μαχητές έχουν αναλάβει κατά καιρούς την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων  στην Αίγυπτο.

Οι περισσότεροι ήταν εναντίον των μελών των δυνάμεων ασφαλείας από τότε που ο στρατός ανέτρεψε τον  Πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας το 2013, μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες.

Σε εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση